Вчера се състоя премиерата на последния голям филмов хит, който се очаква да остане в историята на успешните приказни филми на Холивуд – „Снежанка и ловецът” (‘Snow White and the Hunstman’).

Приказката за красивото момиче с абаносови коси и деспотичната и зла кралица се променя тук-там и за щастие няма да видим нежния, слаб и досадно грижовен образ на класическата Снежанка.

Във филма на Рупърт Сандерс отново централно място заема конфликтът между двете дами, но Снежанка се оказва абсолютно и неопровержимо способна да „разкаже играта” на всеки дръзнал да се забърква с бойните й умения, които е научила лично от Ловеца.

Принцът пък, както си му е редът, е очарован от красотата на младата жена и от нейната сила.

Но докато изгледаме филма от началото до самия му край има още време, затова ви предлагаме да се насладим на визията на главните актриси в лентата – Кристен Стаюрт и Чарлийз Терън.

Двете изумиха присъстващите на премиерата на филма на Лестър Скуеър в Лондон.

Кристен Стюарт бе облечена в много претенциозна рокля от последната есенна колекция на Marchesa.

Можем спокойно да определим стила й като готик романтика и да поздравим стилистите й за добрия избор на елегантен и женствен модел, който не е твърде момичешки.



Единственият елемент от визията на Кристен, който можем да считаме за лек провал, са твърде обикновените й черни обувки на Jimmy Choo.

Златен акцент проблясва в косите й, а семплите пръстени на ръцете й са дело на Kara Ackerman.

Кристен не изневери на стила си и след като приключи голямото суетене пред обективите, тя обу любимите си кецове.



„Кралицата” се появи в прозрачна рокля от последната котюр колекция на Christian Dior. Изборът й не е изненада, все пак Dior и Терън имат здрава и гореща връзка отпреди години, когато брандът, начело тогава с Джон Галиано, я обяви за своя най-велика муза.



Нейната шикозна, черна рокля бе съчетана с черна чантичка отново на Dior, черни сандали, изискани бижута на Solange Azagury Partridge, ретро прическа и тъмен опушен грим.

Снежанка, Ловецът и Кралицата