Всяка жена познава предимствата и недостатъците на фигурата си.

Когато избира дрехи за пищните си форми шансът да попадне на подходящи материи, кройки и цветове е огромен. Но не така стои въпросът с избора на бански.

Много дами с по-пълни фигури се притесняват от телата си, а това е излишно хабене на нерви.

С малки трикчета можете да превърнете плажната си визия в красив спектакъл на цвят, модел и женствени форми.

Ето и няколко съвета как да използвате банския, за да изтъкнете предимствата и туширате недостатъците на фигурата си.

Ако имате много голям бюст, вероятно ви се иска да отвлечете вниманието от него. За тази цел изберете бански с широки презрамки.

Така ще имате постигнете по-голям комфорт. Добър избор за вас е и горнище във формата на бюстие. Нека горнището да бъде в тъмни, неутрални цветове, а долнището да бъде светло.

Ако имате коремче, най-добре изберете цял бански костюм с отклоняващ вниманието детайл. Диагонални линии, тъмни цветове и висока талия са идеалната комбинация за вас.

За да отвлечете вниманието от голямото си дупе, носете горнище с връзки, подплънки и чашки с повдигащ ефект. Горнището трябва да бъде ярко и цветно, за разлика от по-тъмното и едноцветно долнище.

Високата талия може да смали оптически пухкавото дупе, а момчешките шорти ще го скрият.

Опитайте и с горнище без презрамки, за да постигнете по-добър баланс и хармония в пропорциите.

Дамите с по-едри бедра е хубаво да изберат бански, който да привлича вниманието в горната част на тялото. Добър вариант е да носите бикини в тъмни цветове и по-ярко горнище. Точки, чертички, дребни фигурки са идеална щампа за горнището.

Ако предпочитате едноцветен бански, изберете модел, който би привлякъл вниманието в горната част на тялото ви. Бикини с горнище с по-дебела презрамка през врата и изрязано долнище с ниска талия ще са идеални за тази цел.

Ако имате момчешки тип конструкция (широки рамене и талия, малко дупе и слаби крака) опитайте чрез банския да уголемите оптически бюста си, както и да разширите областта на ханша. По този начин талията ви ще стане визуално по-малка.

Подходящ е изборът на бански в две части с меки чашки за горнището и някакъв детайл отстрани на бедрата за долнището. Ако предпочитате цял бански, търсете модел с по-тъмен цвят при талията или модел, солидно изрязан от двете страни в областта на талията.

В никакъв случай не избирайте високо изрязан над бедрата модел.

Ким Карадшиян и моделът Кели Брук са еталон за пищни дама, носещи идеално подбрани модели бански. Ето и малко идеи от тях.

А ето и няколко достъпни и симпатични предложения, които подбрахме за вас:

Подчертайте бюста и отклонете вниманието от дупето

Ярко и красиво синьо за весели момичета

Елегантна сирена

Детайл, подчертаващ талията

Крушовидната фигура може да се поправи с акцент върху горната част на тялото

Тъмно долнище за голямо дупе и цветно горнище за оптически баланс на формите

Точките са сред най-мощните трендове и при банските