Дойде време да се впуснем в така дългоочакваната лятна шопинг обиколка за бански, с които да направим поредното незабравимо посещение на морето.

Най-важното правило при избора на бански е да изберете най-подходящия за фигурата си модел.

Не е нужно да ви даваме сухи съвети по темата, защото всяка жена познава недостатъците и предимствата на фигурата си и не са й нужни много опити, за да попадне на перфектния за нея модел бански.

Просто ще обобщим най-актуалните тенденции в банските за лято 2011!

Метални орнаменти

Те придават на банския стилен вид и безупречно заместват бижутата и другите аксесоари.

Можете да се насладите на металите върху банския си най-вече ако нямате алергия към неблагородни метали. В противен случай обривът и зачервената кожа са ви в кърпа вързани.



Бански с камъни и пайети

Те са елегантни и свежи. Могат да са бели, черни или цветни. Избирайте цвета според кожата и тена си.

Този тип бански трябва да се перат внимателно, защото декорацията може да се скъса.

Бански с едно рамо

Те са хитът на сезона. Асиметрията в този случай подчерта сексапила и чувствеността на женските форми. Моделът не е много удобен за плуване, но определено ще бъдете център на внимание край басейна или на пясъка.

Плетени бански

Плетивото отдавна е запазило своето място на плажа. Макар и по-рядко срещани, тези модели са с особено, пленяващо излъчване.

Ретро банските

Високата талия на бикините веднага прави впечатление. Те също прикриват много недостатъци като стрии и целулит. В комбинация с подходяща прическа и ретро очила ще бъдете зашеметяваща.

Цветни бански

Принтове, цветя, шарки, фигури, едноцветни... Щом има игра на цветове, значи има място на плажа!