Автор
Woman.bg

Посрещнете слънцето с безупречно гладка кожа

В очакване на лятото вече нямаме търпение да оставим тежките палта и вълнени шалове в гардероба и да започнем да се радваме на топлите слънчеви лъчи.

Наближаващият сезон обещава топли летни емоции, приятни забавления и прохладни нощни разходки. Ентусиазирано подменяме гардероба си с ефирни, леки материи и слънчево настроение.

Нежният пол винаги е бил по-активният в подготовката си за знойните горещини. Редовното спортуване, новите прически и модни тоалети са само малка част от тайните съставки на рецептата за красота и изящност.

За да улесни дамите и да им спести досадните дълги приготовления, ROWENTA разработи революционен епилатор Rowenta Aqua Perfect, който прави кожата идеално гладка и красива. Aqua Perfect премахва и най-късите косъмчета от корена, без да ги накъсва.

С Aqua Perfect всяка дама може да си подари съвършено гладко тяло без да се налага дълго да изчаква израстването на косъмчетата за следваща епилация.

ROWENTA знае колко е неприятно, когато късите косъмчета не могат да бъдат премахнати с епилатор. Затова разработи нова патентована технология Micro-contact, която осигурява 100% контакт с кожата. Специален водач следи контура на тялото и независимо от позицията на епилатора и извивките на епилираната зона, той адаптира позицията на пинсетите, така че те да са възможно на-близо до кожата. В резултат новият епилатор Aqua Perfect премахва дори косъмчета, които са почти невидими и оставя кожата копринено гладка.

За удобството и комфорта на дамите Aqua Perfect може да бъде използван и под душа, а масажиращите ролки нежно успокояват кожата като по този начин правят процеса по-безболезнен.

Епилаторът също така разполага и с бръснеща и подстригваща глава както и с приставка за подмишници, a безкабелната работа го превръща в перфектния спътник по време на горещите летни пътувания.