Аксесоарите помагат да изразим индивидуалността си и своя характер. Те също така могат да променят цялостната визия на един тоалет.

Вижте кои са основните аксесоари, които с лекота могат да осъвременят и освежат визията ви през лятото.

Дамски чанти

Всяка жена трябва да има в гардероба си поне две чанти - светла (за топлите сезони) и тъмна (за по-хладните).

Когато избирате чанта, винаги обръщайте внимание на две неща - качество и дизайн. Колкото по-добро е качеството, толкова по-дълго ще издържи чантата. Колкото по-семпъл е дизайна, толкова по-лесно е да я съчетавате с останалите си дрехи.

Часовници

Въпреки, че основната функция на ръчния часовник е функционалността, той може също така да служи и като незаменим аксесоар.

Имате два варианта - да заложите на един скъп модел, който да показва статута ви, или на няколко разнообразни и интересни, но по-евтини модели.

Шалове

Шалът е един от най-свободните аксесоари. С него единственото условие е да имате въображение. Около врата, вместо колан, вързан за дръжката на чантата ви - шалът може да освежи тоалета ви като нищо друго.

Бижута

Обеци, колиета, гривни - те придават на една дама женственост като нищо друго. Големите и пъстри гривни и обеци придават романтичен и небрежен вид, а елегантните пръстени и колиета от злато или сребро са подходящи за работната среда.

Очила

Очилата могат да ви придадат мистериозно очарование за секунди. Слънчевите очила с големи дебели рамки никога не излизат от мода и винаги придават на този, който ги носи шик.

Колани

Ролята на колана често се подценява, но правилно подбрания колан може да направи чудеса за фигурата ви. Хубаво е да имате поне два модела - по-светъл и по-тъмен. Не забравяйте, че поставянето на тънък колан на високата талия отново е на мода.