За да бъдете в крак с модата са ви нужни няколко неща.

Първо, трябва да се запознаете с актуалните тенденции. Второ, трябва да сте наясно кое е най-подходящо за вас самите. Трето - да следвате тенденциите, съобразявайки се със собствения си стил.

Нека хвърлим поглед към един изключително важен аксесоар – очилата!



Въпреки огромното разнообразие на слънчеви очила, винаги моделите могат да бъдат разпределени в няколко основни категории.

Ето петте най-актуални категории за новия сезон, според drehi.bg

Котешки очи

“Котешките очи” са популярни вече няколко сезона и няма изгледи да изчезват в скоро време. Този ретро модел има разнообразни цветове, рамки и размери, но определно става за онези, които обичат да подчертават уникален стил.

Кръгли очила

Кръглите очила са абсолютна класика, която хора като Джон Ленън и Елтън Джон отдавна направиха супер популярни. За пролет 2012 обаче, моделите кръгли очила са по-различни. Рамките и стъклата са във всеобразни цветове и дебелина.

Нестандартни форми

С настъпването на новото десетилетие все повече дизайнери се опитват да популяризират слънчевите очила с неочакван и нестандартен дизайн. Сърца, многоъгълници или пък странни овали придават закачливост на този класически аксесоар.

Спортни модели

Тези модели за запазена марка на хората, които водят активен начин на живот. През пролет 2012 обаче, спортните модели ще бъдат популярни не само сред велосипедистите, а и сред хората които следят хитовите тенденции.



Контрастни очила

Контарстните очила също не са нещо ново в модата, но не можем да отречем, че винаги изглеждат страхотно. Контраста между много ярката рамка и тъмното стъкло създава страхотно усещане за футуристичен шик.