Съвсем скоро ще можем да се запознаем с 5 красиви дами, които ще споделят с целия свят какво ги чака, докато очакват.

Странно и объркано звучи това тяхно „занимание”, но всъщност то е присъщо и познато на всички бременни жени и онези, които са минали през 9-месечния, специален и незабравим период от живота си.

В основата на сценария е залегнала историята на пет семейства, които очакват да им се родят деца. Режисьор на лентата е Кърк Джоунс, известен с комедията "Бавачката Макфий" с Ема Томсън и Колин Фърт, а също с "Всичко ни е наред" с Робърт де Ниро, Дрю Баримор и Кейт Бекинсейл.

В чисто новата холивудска лента участие взимат култови актриси от киното и музиката като Камерън Диас, Дженифър Лопес, Елизабет Банкс, Брукрин Декър и Анна Кендрик.

Става въпрос за филма "Какво да очакваш, когато очакваш дете" (What to Expect When YouТre Expecting), който е екранизация на едноименния сборник със съвети за бременни на Хейди Муркоф.

Списание Redbook събра петте сладурани, за да ги заснеме в промо фотосесия, предшестваща бляскавата поява на един летните кино хитове.



Веднага ни направиха впечатление обувките на актрисите от фотосите, които разбира се са на световно известни дизайнери като Nicholas Kirkwood, Giuseppe Zanotti, Nicholas Kirkwood и др.



А какво да очакваме от филма? Много сладки моменти, смешки и истини за бременността и майчинството.

Ето и какво казват част от звездите в интервюто към списание Readbook:

Камерън Диас - „Сигурна съм, че много хора очакват, че на моята възраст вече трябваше да имам дете. Но това не е каквото искам от живота си на този етап. Ние все още живеем в твърде шовинистичен свят. Има определени рамки, в които се поставят хората и ако живееш извън тях, това кара останалите да се чувстват неудобно – а те трябва да се вгледат сами в себе си и да поставят под въпрос собствените си избори.”



Дженифър Лопес
пък говори за начините, с които успява да намери време за себе си – „Моята светиня е ваната. Там единствено мога да остана сама със себе си. Обикновено това трае 15-20 минути, но за мен тези минути са истински земен рай. Понякога дори си казвам по някоя малка молитва. Казвам си, „Господи, помогни ми да премина и през този ден!””.

Елизабет Банкс„Аз определено не смятам, че трябва да чакаш някакъв правилен момент, в който да имаш дете. Защо трябва да чакаш? Китайците вярват, че ако родиш дете, онова, от което имаш нужда в живота ще дойде още по-бързо. Мисля, че онова, което постоянно чуваме, но първоначално не можем особено добре да почустваме, е колко много едно малко бебе може да промени живота ни. Когато имаме деца, всичко се фокусира върху тях, но лично моят капацитет на щастие се разшири по начин, който никога не съм си представяла.”