За какво ли си е мечтала бедната начинаеща певица Дженифър през дългите вечери в малкия взет под наем апартамент в Бронкс?

Сигурно за това някой ден да има гардероб, който да е по-голям от настоящото й жилище. И мечтата й се е сбъднала.

Основно перо в разходите на Дженифър Лопес са обувките Christian Louboutin. Лопес толкова харесва тази френска марка, че дори й е посветила своя песен. Дженифър има общо 70 чифта обувки Christian Louboutin с известната в цял свят червена подметка. Има дори модели, които мосю Лубутен е разработил специално за Дженифър.

“Да, това сигурно е мания, но не смятам да търся лекарска помощ за това и не го смятам за болест”, оправдава се Лопес и заявява, че има избирателен подход към харчовете си. “Купувам си дрехи, с които изглеждам женствена и привлекателна за мъжете. Най-много обичам сексапилното бельо”.

Ежедневна рецепта за съблазнителен вид от Дженифър Лопес – ултракъса рокля Roberto Cavalli, чанта от крокодилска кожа Birkin Hermes и обувки Christian Luoboutin с 15-сантиметров ток. За разлика от Виктория Бекъм, обаче Джей Ло предпочита по-умерения вид за разходка по магазините.