Палавата Риана, която в последните седмици учудва със странни коментари и поведение, сега показа завидна самочувствие колко е ловка и съблазнителна в любовната игра, дори и когато става дума за представителките на нежния пол.

"Гаранция, че мога да направя всяка хетеросексуална жена бисексуална!", отсече изпълнителката на "Good Girl Gone Bad”, правейки асоциация с песента на американския рапър E-40 "Function”, посочва MusicRooms.net.



24-годишната певица не слиза от челните заглавия на вестниците заради необичайното си поведение напоследък.

Миналата седмица тя качи снимка на себе си как пъха пари в бикините на стрийптийзиьорка. По-рано показа свои снимки по бански, на които гърдите ѝ се подаваха извън горнището.

Освен това стана ясно, че този уикенд е вбесила продуцентите на телевизионното шоу Saturday Night Live, след като не се е появила за финалната репетиция.



Вместо това тя изпратила своята хореографка, оправдавайки се, че е твърде болна, за да участва, а по-късно било засечена от продуцентите в добро здраве.

Продължават да се въртят и слухове, че певицата се е върнала в прегръдките на бившето си гадже Крис Браун, който имаше ограничителна заповед да я приближава, след като я преби през 2009 г. Източник: inews.bg