Автор
Woman.bg

Адриана Лима: Момчета, давайте, за да получите

Една от най-обожествяваните жени на планетата, бразилската манекенка Адриана Лима се появи в рекламата на онлайн магазина за цветя Teleflora по време на тазгодишния Супербоул в САЩ, като този път породи доста разнопосочни настроения.

Моделът на Victoria's Secret се появи, облечена в горещо еротично бельо и даде своя личен съвет към мъжете за наближаващия Свети Валентин.

Рекламата завършва с репликата: "Момчета, давайте, за да получите", която Адриана изрича особено сладострастно.

Това доведе до мащабно количество недоволство от страна на дамите, които обикновено дават мило и драго да заприличат поне малко на модела на Victoria's Secret.

""Колко е сладко, че Teleflora не пропуска шансa да напомни на нас, дамите, как действат подаръците във връзката ни, в случай че сме забравили. Ние просто сме длъжни да правим секс с мъжа, който направи мил жест към нас на празника.” - пишат от сайта", коментира популярния светски сайт Jezebel.

Зашушука се още, че горещата бразилка получила баснословната сума от 3,5 милиона долара за да предостави прелестите си на показ в 30-секундното рекламно промо видео, предаде inews.bg

ВИДЕО: