Една от най-женствените фигури се характеризира с елегантна тънка талия и широк ханш, който я подчертава.

Дамите, притежателки на подобен тип структура обикновено биха заменили на драго сърце едрото си дупе с такова тип „детско барабанче”, но с годините се научават да уважават формите си.

Пример за жени прегърнали природните си дадености са Ким Кардашиян, Дженифър Лопез, Риана, Лиона Люис, Бионсе и Амбър Роуз.



За да се чувстват удобно в кожата си и в дизайнерските дрехи, които носят, тези звезди послушно следват съветите на личните си стилисти и доста умело подчертават предимствата на тялото си, без дори да се налага да скриват „недостатъците” си.

Ключът е в създаването на баланс с придаване на малко повече обем в горната част на тялото.

Дали ще е с бяла блуза или риза (знаете, че светлите цветове оптически уголемяват формите), дали с подплънки или пък по-пищни блузи, които приковават вниманието с принт или цвят, ефектът на хармонизиране на пропорциите на тялото може да бъде зашеметяващ.

Перфектната кройка панталон за такъв тип фигура е този с права кройка, която тръгва точно от по-закръглената част на тялото и постепенно се разширява по крака.



Дженифър Лопез е отличничка в избора си на панталон, а красивият му зелен цвят само ни кара да въздишаме завистливо.



Друг ефектен трик е панталон с пръв ръб отпред на крачола.



Не добра комбинация на голямо дупе и панталон е тази, демонстрирана от Ким Кардашиян. Плътно прилепналият панталон по задните й части акцентира върху големината им. Но тя така или иначе никога не е крила онова, което я направи известна.



Друг добър трик за красива визия на едродупести дами е изричното избягване на панталони с обемни и шарени джобове в областта на ханша.

Съгласете се обаче, че панталон с висока талия, свободно падащи над дупето и бедрата и елегантно вталяващи се около глезена стоят просто красиво.