Сексът „замира”

Когато партньорите спрат да правят секс, това е една от първите индикации, че нещата между тях се пропукват. Освен че е израз на нежност и привързаност, сексът е и най-добрият начин партньорите да покажат какво означават един за друг.

Занемарявате се

Когато жената спре да се епилира, например, а той пусне бирено коремче, значи двамата просто са привикнали един към друг. Това е много опасно, защото там, където няма усилия, няма и огън.

Пропускате дребните неща

Когато и двамата, но най-вече мъжът, загърби дребните неща, забрави за романтиката, за жестовете, за интимността, това е признак за отчуждение. Защото за кой друг, ако не за любимия човек, би направил нещо без повод.

Натякванията заменят усмивките

Ако единият от партньорите или пък и двамата общуват само с натяквания, с критики, мърморене, упреци и прочие, то това означава, че нещата между вас се пропукват.

Аз съм жертвата, ти виновния

Ако единият от партньорите е влязъл в ролята на вечната жертва, а другият е все виновен, то много скоро пътищата им ще се разделят. Крачка за преодоляване на този проблем трябва да направят и двамата, защото в обратен случай връзката е обречена.

От мухата слон

Той или тя е човекът, когото обичаш. Не бива да правиш най-малкото му провинение в грешка, която заслужава порицание.