Какво му беше името на това... ПМС? Мила, то те връхлетява повече от веднъж в месеца!

Вие сами можете да определите разликите между настроенията си няколко дена преди цикъл и през останалата част на месеца. Мъжът ви обаче трудно прави тази разлика, защото повечето от настроенията ви според него изглеждат ирационални. Според силния пол в повечето случаи жените могат да се разстроят за нещо абсолютно незначително. Мъжете често не разбират това.

Понякога си мисля, че си се гримирала на тъмно

Мъжете избягват тази реплика, за да си спестят скандалите. Добрият грим може да направи жената по-хубава и секси. Някои жени обаче действително прекаляват с грима. Ако цвета на кожата на ръцете ви съществено се различава от този на лицето, миглите ви изглеждат като избягали тарантули, а устните ви са увиснали под тежестта на многото червило и гланц, може би малко сте попрекалили.

В такъв случай се съсредоточете към по-дискретното поставяне на грим. Не забравяйте, че естественият вид е винаги по-привлекателен.

Добре де, щом има противозачатъчни защо ги купуваме още тия презервативи?

Въпреки, че вече на пазара има разнообразие от добри кондоми, които осигуряват необходимата чувствителност, все пак презервативите винаги поставят бариера между мъжа и жената. Това означава по-малко чувственост за него.

Мисля, че най-добрата ти приятелка/сестра/колежка е секси

Мъжете не са слепи, дори и да се преструват. Все пак има разлика между мъжките констатации „това е изключително привлекателна жена“ и „искам да я видя гола“. Жените често забравят, че има голяма разлика между тези две неща. Решението? Ако наистина се притеснявате, че мъжът ви оценява красотата на заобикалящите го жени, просто не го питайте какво мисли за външния им вид. Понякога мълчанието действително е злато.

Бившата ми не беше толкова зле...

Без значение колко трудна е била раздялата, за бившата партньорка винаги има поне едно съхранено качество, което мъжът е ценял в нея и не открива в настоящата си приятелка.

Този факт не бива да ни отчайва. Все пак в тази ситуация вие сте победител, защото с сега вие сте с мъжа, когото сте пожелали. В повечето случаи жените не могат да останат приятели с бившите си. Ето защо те не одобряват, когато настоящият им партньор говори свободно за бившата. След като веднъж я е преодолял, способността да вижда положителните й качества е по-скоро здравословна. Това означава, че мъжът ви не е непочтен към жените и способен да изпитва уважение към жените, с които е имал взаимоотношения, пише ezine.bg.