Продължение.

Зои Салдана и Кийт Бритън

11 години съвместен живот е рядкост в любовния живот на Холивуд. Всички бяха изненадани от раздялата на една от най-сериозните двойки в кино средите – Зои Салдана и Кийт Бритън.

Двамата актьори обявиха, че развалят годежа си през ноември, но остават в добри професионални взаимоотношения.



Аштън Кътчър и Деми Мур

Също през ноември „Сбогом!” си каза една от най-обичаните холивудски двойки. След 6-годишен брак Аштън и Деми сложиха край на своято любовна приказка.

„Оценявам времето, което прекарах с Деми. Бракът е едно от най-трудните неща в живота и за съжаление понякога пропада. Любов и светлина, АК,” беше написал преди време Аштън в своята Twitter страница.



Пипа Мидълтън и Алекс Лудън


2011-та беше голяма година за Пипа Мидълтън и не само, защото сестра й се омъжи за кралска особа. След като Пипа стана център на публичното внимание по целия свят, беше ясно, че взаимоотношенията между нея и приятеля й ще претърпят известни промени. Е, промените се оказаха безвъзвратни и доведоха до тяхната раздяла през ноември.



Кейт Уинслет и Люис Даулър

Кейт Уинслет се раздели с Люис Даулър по особен начин. След пожара на остров Некер, в който Кейт оцеля, тя се хвърли в ръцете на Нед Рокънрол и с това изненада не само света, но и самия Люис. „Не мисля, че Кейт постъпи много добре и все още ми е трудно. Не искам да навлизам в детайли, но не раздялата не беше много честна”, коментира потърпевшият Даулър.



Очаквайте продължение.