Камерън Диаз и Алекс Родригес

Първата звездна раздяла за този сезон бе на Камерън Диаз и бившия на Мадона, Алекс Родригрес.

Двойката, която бе заедно в продължение на година и половина, хвърли вината за раздялата върху натоварените графици и на двамата.



Джеси Джес и Кат Вон Ди

Бившият съпруг на актрисата Сандра Бълок и една от най-извести татуистки в света обявиха раздялата си и развалянето на годежа им през септември. Двамата се разделиха за първи път през юли, след което се събраха за да си кажат последно сбогом месец-два след това.



Тейлър Лаунтър и Лили Колинс

Вероятно тийнейджърките по света са си върнали усмивките по лицата, след като любимецът им от сагата „Здрач” се раздели с приятелката си и колежка Лили Колинс.

Новината бе обявена, след като съвместният им филмов проект „Abduction” излезе по кината в Америка.



Крис Хъмфрис и Ким Кардашиян

Никой не беше изненадан от бързата и драматична раздяла между царицата на риалитата и нейния пореден рекламен трик в лицето на баскетболиста Крис Хъмфрис. Е, поне така твърдят чуждестранните медии. Както и да го погледнем, едно е ясно, бракът между двамата просъществува едва 72 дни.



Кати Прайс и Леонардо Пена


Бившата съпруга на Питър Андре, британката Кати Прайс, и италианецът Леонардо Пена се разделиха през месец октомври, заради езиковата бариера между тях. А как са комуникирали помежду си през предните 8 месеца на съвместен живот е друг въпрос.

Блейк Лайвли и Леонардо Ди Каприо

Евентуалната любовна връзка между актьорът и по-младата му колежка изглеждаше доста интересна и обещаваща, но през октомври те обявиха края на връзката, която всъщност никога не са обявявали, че имат.



Очаквайте продължение.