Въпреки статута и богатството си много звезди ползват достъпни козметични средства и народни рецепти. Какви точно ли?

Виктория Бекъм и топлите чорапи



Виктория е призната стилна икона. И нищо чудно – тя определено знае как да се покаже от най-добрата си страна и да подчертае силните си черти. Въпреки това тя твърди, че и на нея нищо човешко не й е чуждо и често прибягва до народни рецепти за разкрасяване.

Например за придаване на блясък на косата си дизайнерката я изплаква със студена вода, при това непременно си казва „Трай бабо за хубост!“.

Бекъм поддържа стъпалата си, нанасяйки на кожата подхранващ крем и обличайки топли вълнени чорапи отгоре. Съпругът й едва ли винаги е във възторг от подобна екипировка в леглото, но резултатът си заслужава!

Джулия Робъртс и зехтинът



Обръщали ли сте внимание колко гладки и нежни са ръцете на актрисите? Това най-често се дължи на зехтина, който Джубия Робъртс смята за незаменим! Тя почти всеки ден втрива топъл зехтин в кожата на ръцете и основата на ноктите. Масажните движения действат отпускащо, а зехтинът укрепва ноктите, премахва раздразненията, сгрява и придава красив цвят на кожата. Вместо зехтин можете да използвате ленено масло или олио.

Синди Крауфорд и кафето



Топ-манекенката вече гони петдесетака, но това ни най-малко не й личи. И тайната на тази неповяхваща красота е разкрита – хубавицата редовно си прави скраб за тяло от кафена утайка. Кафето нежно почиства кожата, придавайки й мекота и гладкост. Освен това бившата съпруга на Ричард Гиър си прави компреси за лице с прясно мляко. Синди всяка сутрин накисва памучен тампон в мляко и забърсва с него лицето си.

Катрин Зита Джоунс и медът



Знойната холивудска красавица обожава разкошната си дълга коса. З ада запази блясъка и гладкостта й, звездата си мие косата със смес от течен мед и бира. Според Катрин това просто средство придава невероятна мекота на кичурите, облекчава оформянето на прическата и при това осигурява нежен приятен аромат.