Никога не сме се съмнявали, че все още неродената дъщеричка на семейство Бекъм ще бъде също толкова стилна, колкото и родителите си.

Модните прелести за малката кукла вече затрупват Виктория и Дейвид, които преди дни организираха и първото си бебешко парти.

За разлика от местните обичаи и поверия, според които за „нероден Петко” не се говори, нито празнува, в много страни се пази традицията да се правят събирания още преди да се е родило бебето.

Въпросните бебешки партита събират близки и роднини, които носят своите подаръци и добри пожелания на бъдещата майка. Нещо като погача, но с присъствието на мъже и отсъствието на новородено.

Партито на Виктория Бекъм, чието коремче все повече личи, се състоя на 7-ми май в Hotel Le Petit Ermitage в Холивуд и й донесе едни от най-луксозните бебешки глезотийки като колички, играчки, комплектчета бельо, ваничка и пр.

Всеки един от подаръците за бебока е поръчково изработен и поднесен от едни от най-близките на семейство Бекъм приятели като Ева Лонгория, звездния стилист Кен Пейвс, Деми Мур, Рейчъл Зои, Селма Блеър и Никол Ричи.