Автор
Woman.bg

Звездите казват: Христо Сираков ще вземе Елисавета

Елисавета наистина харесва Христо, но и той я харесва. Между тях има химия със сигурност и звездите го доказват. Това сподели астроложката Марияна Добранова в коментарното студио на предаването ''Милионер търси съпруга'' по TV7.

Елисавета е една от избраниците на милионера, с която той проведе първата си среща на четири очи през изминалата седмица. Гости в студиото бяха още джаз певицата Кам! елия Воче, психотерапевтът Наталия Кобилкина и главният редактор на сп. ''Hello'' Станислав Дочев. Те дискутираха отношенията между кандидат-жениха и всяко едно от момичетата – Виктория, Елисавета и Елена, които първи проведоха индивидуални срещи с него.

Всички бяха единодушни, че кандидатките преиграват в по-голяма част от времето, че не се държат естествено и че ще има втори сезон на предаването. Съмнявам се в истинността на момичетата, каза Станислав Дочев и допълни, че вижда по-скоро желание те да се докопат до парите. Според Камелия Воче сред кандидатките има интересни попадения, но в повечето случаи те преиграват. Те не търсят да покажат себе си, а изчисляват как да му се харесат. И тук, и по света е модерно да се търси съпруг милионера, категорична бе тя. Наталия Кобилкина каза, че в ''харема на милионера'', както тя нарече момичетата, всяка една се бори за лидерство, и че според нея някои от тях имат нужда от посещение при психотерапевт.



Специален гост в предаването бе Мария, една от отпадналите кандидатки. Тя каза, че не съжалява за участието си в риалитито, но е искала да опознае повече Христо Сираков. Нейните фаворитки са Мариета, защото тя най-много се доближава до неговата личност, и Елисавета, която е най-естествена и няма лицемерни подбуди. Все пак Мария сподели мнението си, че според нея Елисавета ще спечели сърцето на милионера!