Автор
Woman.bg

Златка Райкова: Павел ревеше пред вратата ми

Златка Райкова откровено разкри в предаването „Горещо” всички скандални подробности около раздялата с последното си гадже Павел.

Блондинката беше категорична, че бившата съпруга на екслюбимия й е била причината да го изостави.

Окончателната раздяла е факт вече от месец. Златка призна обаче, че и преди това е изоставяла Павел, но той буквално през сълзи я молил да се върне при нея.

„В началото на лятото го оставих за един месец. Бях категорична. Но този човек ревеше пред вратата ми”, разкри бившата сватбена агентка.

Райкова потвърди, че макар по закон да нямат право на църковен брак, ако не са сключили преди това граждански, двамата все пак са се врекли един на друг пред Бог. Те дори имат удостоверение за това и цели две години са носели халки.

Златка не спря с откровенията и потвърди писанията в медиите, че двете с бившата съпруга на Павел – Емилия, почти са стигнали до бой в заведение, пише bliasak.bg.

„Това е нещо, от което най-много ме е срам и от което винаги съм се пазела”, заяви блондинката и допълни, че това е бил моментът, в който окончателно е решила да изостави гаджето си.

„Имам достатъчно високо самочувствие, за да се състезавам, или да правя такива драми”, допълни тя.

Изкусителката разказа, че двамата с Павел често са били тормозени от бившата му – чрез обаждания по телефона, пукане на гуми на колите им, чупене на стъкла и др. „Беше ме страх, че ще ми направи нещо по-сериозно”, заяви в ефир Златка.

Пред Венета Райкова мадамата каза, че раздялата й с Павел не е била толкова тежка, колкото със самбиста Благой Иванов. Тя заяви, че скоро между тях двамата не е имало секс, и не тя е причината той да се раздели с адашката й Златка Димитрова.

Що се отнася до кариерата, Райкова не пожела да коментира с какво се занимава след като затвори сватбената си агенция. Тя обаче беше категорична, че Павел я е осигурил.