Всяка жена има нужда поне от три приятелки. И не заради примера на "Сексът и градът", а заради собственият ни опит от живота.

Всяка от тях може да ни помогне в различни моменти от ежедневието ни и да ни накара по-лесно да се справим с проблемите, пише dete.bg.

Ето трите типа приятелки, които е добре да имаме.

Другарката по съдба


Тя има хлапе на възрастта на твоето дете и не е нужно да й обясняваш колко е трудно да го нахраниш или сложиш на гърнето. Споделяте едни и също проблеми - все пак си е известна утеха, че не само твоето дете се тръшка на пода, когато не получи нещо незабавно. И най-важното - тя е другият човек на детската площадка, който не говори на бебешки.

Ало, "Съвети по телефона" ли е?

Приятелката ти, която има по-голямо дете. Винаги знае как най-бързо да се справи със сополите, с трудното заспиване и сръдните. Освен това дрехите от гардероба на порасналия й мъник много бързо се пренасят в този на твоя бебок. А това се казва "сериозна финансова помощ".

Необвързаната

Идеалната компания за една вечеря без детето, на която не се споменават думите "памперс", "ваксина", "детска градина". Освен това идеално поддържаният й маникюр и новата модерна рокля те карат да се грижиш по-добре за себе си - поне в следващите няколко дни.