Автор
Woman.bg

Какъв е сценарият на развитие на връзката ви? (част 3)

В края на миналия месец ви представихме два по два първите сценарии, по които е възможно да се развива връзката ви.

Тях можете да видите тук и тук.

Днес ще ви представим последните два варианта, а в края на материала можете да гласувате за типа връзка, по който се развиват отношенията ви с партньора до вас.

„Перфектната двойка“



Звезден пример – Кейт Мос и Джейми Хийнс

Това е двойка гълъбчета или може би папагалчета – те споделят всичко, от хобитата си, до стила си на обличане. Партньорите много си приличат и са по-скоро най-добри приятели, отколкото страстни любовници. Този сценарий е типичен за зараждащи се връзки – възможно е партньорите да са почерпили горчив опит от предишни любови и да се придържат към стабилността и сигурността. Основният проблем на такива отношения е, че двойката прави „късо съединение“ помежду си, създавайки система, в която не може да се проникне отвън. Понякога в този съюз не успяват да се „просмучат“ не само приятелите, но и децата. Пълното сливане може да доведе и до проблеми в сексуалния живот – не е много интересно да правите секс с приятел, нали?

"Зряла връзка"



Звезден пример – Моника Белучи и Венсан Касел

Това е връзка между двама зрели хора, приемащи мъдро особеностите на другия и отбягващи конфликтите. Те са разумни и се опитват да се подкрепят един друг. Това звучи прекрасно, но си има и своите лоши страни. Партньорите никога няма да стигнат до най-тъмните дълбини на душата на другия, затова в тези двойки драстично липсва искра. Няма емоционалност и спонтанност.