Вижте няколко трика, които ще ви помогнат да изглеждате по-млади:

1. Поддържайте косата си на дължина между брадичката и раменете

Прическите с такава дължина свалят години.

2. Неподходящите нюанси на червилото ви състаряват

Избягвайте кафявата гама на червилата. Не ползвайте матови червила, тъй като те често се събират в гънките по устните ви. Вместо това използвайте кремообразни червила или гланцове. (Гланцовете са особено младежки аксесоар и правят устните ви по-плътни).

3. Придържайте се към кремообразните руж и сенки

Кожата на по-възрастните жени много често е суха, затова кремообразните ружове и сенки са най-добрият избор. Освен това прахообразните ружове и сенки се събират в гънките на кожата ви, докато кремообразните продукти я изглаждат.

4. Подчертайте тези прекрасни очи

Извитите мигли мигновено фокусират вниманието върху очите ви. Можете да ги извиете дори след като сте си сложили спирала, единствено трябва да сте сигурни, че вече е изсъхнала.

5. Не-прекалявайте с изтъняването на веждите

Когато станете на 30, трябва да внимавате да не прекалите със скубането на вежди, тъй като при прекомерно изтъняване, няма гаранция, че ще се възстановяват.

6. Опитайте да си избелите зъбите

С течение на времето, зъбите пожълтяват от консумацията на кафе, чай или върху тях се получават петънца от употребава на червено вино.

7. Стойте изправена.

Помислете за всички сексапилни жени, които познавате. Те винаги стоят изправени и това им придава увереност. Това не само ще свали няколко килограма за секунди, но и ще ви подмлади с пет години.

8. Наспивайте се добре

Липсата на достатъчно сън е едно от нещата, които ви състаряват най-много. Очите ви са подпухнали, кожата ви става мазна и отпусната.