Даян Крюгер е една от най-интересните европейски актриси. А след поредната Тарантино-история, в която блондинката имаше централна роля, това наше мнение съвсем се затвърди.

Лишена от горещата испанска екзотика, далеч от италианската пищност и в същото време без следа от студените черти на скандинавските русокоски, чистата германка Даян е първокласна красавица със собствен чар.

Още на 16 тя печели конкурс на агенцията за модели „Елит", организиран в Париж, и това я превръща в търсен модел не само във Франция, но и в родината й.

Днес 33-годишната Крюгер е опитомила изцяло стила като своя природа - не само на червения килим, но и далеч от него.

Актрисата умее да подчертава своите най-големи предимства във визията си, дори в свободното си време.

На нас пък много ни допада умението, с което сгрява студената си немска красота, превръщайки я в зашеметяващо преимущество.

Един от любимите ни шик-варианти на Даян е от есента, когато ослепителната звезда демонстрира усета си към максимално естественото излъчване.

Ето и повече детайли за козметичните трикове на звездата, които лесно можете да използвате, при това всеки ден:

- Косата на звездата от „Гадни копилета" е безупречна - къдриците са ненатрапчиви, съвсем небрежни и в същото време - очарователен детайл.

Даян, която е свикнала до известна степен с по-суровия климат, не пропуска да се погрижи добре за косата си, защитавайки я грижливо от студа с подходяща козметика.

За да постигнете същия ефект, нанесете хидратиращ стилизиращ продукт върху още мократа коса, изсушете със сешоар, след което леко намачкайте къдриците, за да се задържат по-дълго.

- Основата на грима е съвсем лека, тъй като Крюгер има безупречна кожа и не се нуждае от силни изравняващи продукти.

Тя подбира ефирна козметика, която да не прави грима й прекалено тежък и наслоен.

За да подчертае още повече свежестта на кожата, Даян нанася т. нар. хайлайтер под формата на буквата Т - над веждите, върху носа и на брадичката.

- Погледът на актрисата е максимално естествен, без допълнителен драматизъм или тежест.

Очите са подчертани само с преливащи сенки - контурът е засилен с блестящо тъмно кафяво, основната част на клепача е в същия тон, но дискретно смекчен от сребристи нотки в ъглите на окото.

- Руж върху скулите е абсолютно задължителен за бледата Даян. Тя обаче предпочита матови, а не блестящи продукти в розовата гама, които са изключително женствени.

- Червилото на звездата е в актуален телесен цвят, но със закачлив нюанс в розово шампанско.

Идеален тон за през деня, а в комбинация с „опушени" очи вечер, се превръща във великолепен завършек на парти-визията ви.