Има няколко умни начина, благодарение на които може по безболезнен начин да се отървете от мазнините, натрупани около талията.

Подгответе се отново да влезете в старите си дънки, защото в текста ще откриете информация как да се сдобиете със секси линия без луди диети и изморителни упражнения.

Вталяване чрез ходене

Тичането е добър метод за отслабване. Ходенето обаче може да ви направи много по-фини. Има добри новини за дамите, които не обичат джогинга, не са достатъчно издръжливи или пък имат проблеми с коляното – изследване на престижен изследователски център от 2008 г. установи, че ходенето един час дневно шест пъти в седмицата намалява с до 20 % за година мазнините около коремчето.

Кажете не на изтощителните диети

Не се лишавайте от много калории, в името на по-тънка талия. Учени от Университета Уейк Форест установиха, че жените с балансиран прием на калории, които редовно правят леки физически упражнения имат по-стройна фигура от тези, които разчитат само на диети.

Вие сте това, което пиете

Не случайно го наричат „бирено коремче“. Бирата доказано се отразява на формата на талията ви. Като цяло алкохолът е висококалоричен и приеман в големи количества редовно или инцидентно води до редица влошения на здравето и фигурата ви. Ето защо ограничете до минимум приема му.

Не прекалявайте с дъвките

Най-вероятно дъвченето на дъвка ви се струва безвредно начинание. Специалистите по хранене обаче откриха, че съставките, съдържащи се в дъвките и ментовите бонбони, могат да доведат до подуване на корема. Подобни субстанции има и в енергийните напитки, особено тези, които съдържат кофеин, предупреждават ezine.bg.