Тази руса чаровница се казва Джейн Келтнър де Вале и е моден редактор в Teen Vogue от 7 години.

Заедно със съпруга си живее и работи в Ню Йорк, завършила е Английска литература и История на изкуството в Колумбийския Университет и е работила в списания като Elle, W Magazine и Women's Wear Daily.



Екипът на The Coveteur засне страхотни кадри в личния и гардероб, за който тя разказва:



„Съпругът ми е архитект и когато се нанесохме в този апартамент, поисках да ми направи стена за обувки. Той направи дизайн с множество кубчета, в които всеки чифт изглежда като малко произведение на изкуството. Единственият проблем е, че вече не ми стига пространството.”

„Мозаечните токове пращат тези обувки на много високо ниво. Харесва ми, че отпред изглеждат класически, но когато ги обърнеш те изненадват тези неочаквани цветове.” (Обувки на Balenciaga, колекция Есен 2011)



„Не си падам много по панталоните, за сметка на които имам много поли и рокли. Моят запазен силует е широка пола с висока, пристегната талия.” (Поли от ляво надясно: Jason Wu, Proenza Schouler, Proenza Schouler колекция Пролет 2010, Thakoon колекция Resort 2009, Balenciaga колекция Пролет 2003, Peter Som колекция Есен-Зима 2008).



„Jason Wu изпрати тази пола за един негов рожден ден преди няколко години и искаше да я облека за партито. Накрая ми каза, че ми я подарява. Аз се разсмях, защото това беше неговият рожден ден и той трябва да получава подаръци, а не да раздава такива. Той е много щедър човек. Полата е модел, който никога не излезе като продукция, така че съм единствената щастливка, която я притежава.” (Пола на Jason Wu)

„Тази рокля е от златните години на Chanel. Още работех в W Magazine, когато си я купих. И до ден днешен е толкова шик. Има нещо специално в роклите на Chanel. Сякаш предаваш нещо на идните поколения. ” (Рокля на Chanel)

Рокля на Lanvin, с която е открито ревюто им през 2005г.

Обувки: Jason Wu за Bruno Frisoni от колекция Resort 2010; Balenciaga, колекция Пролет 2010



„Щастливка съм, че мога да си наемам рокли от големи дизайнери, когато има важни модни събития, така че като цяло не притежавам много вечерни рокли. Но тези две рокли са изключение”. (Рокли на Lanvin и Chanel)

Рокля на Thakoon, колекция Пролет 2010.

Блузи на Proenza Schouler, колекция Пролет 2010; Jason Wu, колекция Пролет 2010; Peter Som, колекция Resort 2009.

Чанта на Fendi, колекция Есен-Зима 2010; Обеци на Marc Jacobs, колекция Пролет 2009.

Сватбеният подарък на Джейн от дизайнера Jason Wu.

Обеци на Prada, колекция Resort 2009.

Ежедневни летни рокли на Alexander Wang и Proenza Schouler.

Блуза на райета от Thakoon, обувки и възглавничка на Chanel.

И още рокли на Thakoon.

„Черешовите обувки са били правени за модното шоу на Ossie Clark през 1971г., но ги сътворяват наново през 2000г. Те са единственият чифт обувки на Manolo Blahnik, които притежавам”.