Априлският брой на Teen Vogue ни дарява с огромна доза лятно настроение и красота, които актрисата Нина Добрев разпръсква от страниците му.

Звездата от „The Vampire Diaries" застана пред обектива на най-влиятелното модно списание в света, за да заснеме една симпатична, но не особено впечатляваща фотосесия.

Снимките се състояли в къща на Мълхоланд драйв в близост до Холивуд Хилс.

Представяме ви и част от интервюто на Нина за Teen Vogue, което е публикувано на страницата на българския фен сайт на филма - vampirediariesbg.wordpress.com.

Нина за превъплъщението си едновременно в героините Елена и Катрин в „Дневниците на вампира“:

Когато подписах договор за сериала, не знаех дали ще играя две роли. И въпреки, че е готино е и много изтощаващо, защото е двойна работа. Влагаш цялото си сърце и душа дори да създадеш един герой. Това е като да правиш два филма едновременно.

Нина за слуховете, че се среща с Иън Сомърхолдър:

Очаквахме слуховете. Като например, ако не се срещах с Иън, щях да се срещам с Пол. Много хора, които работят заедно накрая започват да излизат заедно, но никога не съм излизала на среща с някой, с когото работя.

Нина за следенето от папараци:

Чувствам се като нормално момиче и всичко това ми е странно. Но други хора, като Иън, имат опит отпреди и затова казват: „Да, това се случва; нищо не можеш да направиш по въпроса“.

Нина за нейните бъдещи стремежи в актьорството:

Много от нещата, които ми предлагат в момента са ужаси, фантастики или проекти, свързани с гимназията. Това правя всеки ден. Искам да направа нещо различно.

Нина за работата в конкурентната филмова индустрия:

Всичко, което ме е стресирало, разочаровало или карало да плача е било получаване на опит.

Нина за живота й в гимназията:

Исках да бъда жокей, танцьорка и актриса. Бях гимнастичка и много университетски настроена. Винаги имах много неща на главата и бях затрупана. Нещата не са се променили много – в момента се опитвам да гледам себе си и да вдигам мизата.

Нина за упражненията си по йога:

Това е онзи час и половина през деня ми, когато няма гласове, които да ми казват да отида някъде, да направя нещо, да казвам реплики…

Нина за натоварената си дневна програма:

Когато се прибера у дома, запаметявам работата за следващия ден, мия си зъбите, махам си грима, и си взимам душ, за да отмия кръвта; след това трябва отново да се връщам на работа. Само това мога да правя.