Забележителната игра на Натали Портман не е единственото нещо, което ни остави без дъх след “Черният Лебед”. Обсебени сме от идеята за фантастичния кок, който тя така грациозно поклащаше.

1. Започнете с леко влажна коса. В дланта на едната си ръка смесете оформящ гел и малко балсам (за да не се втвърди гелът прекалено много).

Нанесете сместа на корените си и я прокарайте до краищата на косата. Уверете се, че сте обхванали цялата коса, включително и косъмчетата по врата, за да предотвратите хвърчащи кичурчета на тила. Използвайте достатъчно количество продукт, така че косата ви да е почти "мокра".

2. Като използвате ситна четка, приберете плътно и стегнато косата си в конска опашка високо в горната част на главата си. Гледайте тавана и повдигнете брадичката си, за да се уверите, че кичурите на тила на врата ви ще стоят мирни. Завържете с ластик.

3. Нанесете още гел с четката по цялата конска опашка, за да стане мека. След това увийте косата си около основата на опашката, за да образувате кок. Затъкнете крайщата под него и ги приберете с фиби.

4. Ако забележите някакви стърчащи косъмчета, нанесете с леки потупвания малко гел върху тях, така че да стоят мирни. Накрая напръскайте със спрей за блясък за лъскав, огледален вид, който отразява светлината.

5. Сигурно се питате кой е най-подходящият грим за тази прическа? Гланц в розови нюанси и рязка очна линия, която ще контрастира с меката женственост на кока.


Отдайте се на предизвикателството и участвайте в конкурса, който организираме съвместно с NIVEA.

Надпреварата се нарича "Гимнастика за лице" и всяка дама, взела участие в нестандартния конкурс, има възможността да си спечели страхотни награди от нашия спонсор NIVEA Q10 PLUS.

Повече за конкурса можете да разберете тук