Предлагаме ви 9 страхотни предложения за красива прическа.

Лесни, бързи и ефектни… Какво повече да иска една дама?

Едва доловимите къдрици

„Тази прическа е наистина лесна, което е страхотно, защото вълнистата коса в момента е на мода.” – твърди Лука Бланди, нюйоркски стилист на знаменитости, който е работил с Катрин Зита-Джоунс, Алиса Милано и Скарлет Йохансон.

Първо, навлажнете косата си и нанесете върху нея малко крем за оформяне на къдрици. След това повдигнете кичурите коса, за да направите конска опашка отгоре на главата си. Бланди съветва: „Направете хлабав кок като увиете опашката около ластика и закрепите косата с фиби. След това няколко минути сушете със сешоар, за да се задържи прическата.” Щом пуснете косата си и я пооправите ще имате меки вълнисти букли, точно като Ашли Грийн.

Знойни къдрици

Къдриците като на морска сирена Сара Джесика Паркър впечатляват навсякъде.

За тази прическа ще ви е нужен сух шампоан, лак за коса и маша. Първо, разделете косата си на 8 части. Увийте всяка около машата, като задържате по 5секунди. Развийте и напръскайте с лак всяка част, за да се задържи. След като накъдрите цялата коса, прокарайте пръсти през къдриците, за да ги разделите. Накрая масажирайте корените на косата и скалпа със сухия шампоан, за да постигнете обем.

Кок с плитка

В момента плитките са много актуални, а и се правят много лесно. Драматичният кок с шиньон на Ким Кардашиян е свежо изпълнение на модата.

За да постигнете този вид, първо срешете косата си назад и я вържете с ластик на висока конска опашка. След това сплетете плитката. Внимателно навийте плитката на кок и я закрепете с фиби.

Извита навън

Тази небрежна прическа е толкова проста, но и също толкова съблазнителна.

Първо, нанесете серум по сухите кичури, за да усмирите и загладите буйната си коса. След това разделете косата си на части, широки по около 2 сантиметра и ги изправете с преса, като вместо да сплесквате косата, извийте краищата навън. Накрая нанесете гел и усучете краищата с ръце. Ще имате гладка, права коса с малко по-диви и рошави краища. Само да беше така лесно да постигнем и плочките на Джесика Бийл...


Класически кок

За тази бляскава прическа ще трябва първо да нанесете малко количество серум по косата си, за да я укротите. След това разделете косата по средата, срешете настрани и вържете опашка отзад на тила си. След това здраво увийте опашката (така че краищата да не изскачат) и я завържете с ластик, за да получите гладък кок. Подпъхнете краищата на опашката, закрепете с фиби и ще получите страхотен шиньон, като този на Даян Крюгер.

Очаквайте продължение.