Автор
Woman.bg

Двете най-секси неща, които да му кажеш в леглото

Специално за вас ще разкрием вълшебните думички, които ще изстрелят вас и любимия до нови възбуждащи висини!

Когато се замислите какво точно прави секса добър, най-вероятно ще ви хрумнат физическите фактори – как се докосвате, позите, които правите, частите от тялото, върху които се фокусирате.

Но има и друг важен фактор, който често бива пренебрегван: думите, които казвате. Изговарянето или чуването на думи с еротичен заряд стимулира произвеждането на допамин, който допринася за сексуалната възбуда. Допаминът може да повлияе на емоционалната и физическата интензивност на преживяването.

Звучи страхотно..., но какво точно трябва да кажете, без да звучи смехотворно? (Освен ако не сте порно звезда, реплики като „Блъскай…По-здраво, лошо момче такова!” вероятно не биха излезли от устата ви.)

Повечето жени не са много наясно кое звучи секси, затова просто не казват нищо. Така се лишавате от допълнителна доза удоволствие, което е много жалко.

Ето какво разкрихме: фразата, която възбужда мъжете най-много е „Ще свърша”.

Ами при жените? Имат ли думите подобен зашеметяващ ефект върху нас? Според сексолози съществува и такова изречение, способно да увеличи и вашето удоволствие.

За неговото удоволствие

„Ще свърша”. Толкова просто, но и толкова силно. Това изречение е като секс варианта на свинската пържола – мъжете просто го обожават.

Едно от нещата, които карат мъжете да се гордеят най-много е, че са добри любовници. Като му кажете, че ще получите оргазъм, това за него е най-сериозната похвала. Това е и доказателство, че успява да ви задоволява в леглото.

Също така, явно ви е възбудил толкова, че сте извън контрол – тази фраза предполага, че направо сте се побъркали. Като обявите, че оргазмът наближава той ще тръпне в очакване и така ще увеличите удоволствието и за двама ви. Тъй като повечето мъже обикновено са готови да свършат преди жените, това им дава светлина да получат оргазъм.

За вашето удоволствие

Жените, от друга страна, искат нещо по-малко първично от свинската пържола. Ето какво предлагаме: „Обожавам, когато галиш бедрото ми/целуваш врата ми/ гърдите ми.”

Според сексолози, да вербализирате усещането ви кара да се фокусирате върху него, което увеличава удоволствието, което изпитвате.

Подобно на хапването на апетитно ястие – като казвате колко ви е вкусно можете да го направите още по-превъзходно. Това определено има ефект и върху гаджето ви. Така му показвате, че прави нещо хубаво и след като разбере, че то ви харесва, вероятно ще го повтори отново.