Знаеш, че мъжете са визуални създания, които обичат да съзерцават чисто голата ти версия.

И колкото и да мрънкаш на гаджето си за размера на задните си части, количеството целулит, което си отглеждаш и незадоволителната гръдна обиколка, той твърдо ще си остане на мнението, че си страхотна. Като дори ще е почти искрен.

Цялата истина е, че съществува една конкретна точка, в която той действително вижда тялото ти през розови очила и го боготвори.

И този миг на труимф и блаженство за теб настъпва по време на същинската част на акта, когато възбудата и удоволствието са взели превес над всичко.

Установено е, че тогава в мъжкото тяло се освобождават огромни количества серотонин, който „отмива” способността му да забележи леките ти несъвършенства тук-таме. Голяма част от които съществуват само в твоята глава, разбира се.

Така че се гмурни в разгара на екшъна и без притеснения опитай точно неприличната конфигурация, която досега нарочно си избягвала.

Например, ако си особено чувствителна на тема площ на задните части и затова предпочиташ мисионерската поза, този път напук избери кучешката.

Или се притесняваш от предната си фасада? Мини в ездачката и направи откровена чупка в кръста назад към краката му, за да разкриеш разгърната гледка към бюста и стомаха.

Гаранция, че той ще сграбчи новата похотлива панорама с две ръце.

Източник: cosmopolitan.bg