Прибавете шепа коледно настроение към своя дом, като почерпите вдъхновение от тези невероятни интериори.

Наближават Коледните празници. Време е да започнете промяна в интериора на вашия дом, така че той да придобие празничен вид.

За декорация избирайте типичните коледни цветове – червено, бяло и зелено. Не прекалявайте с много цветове и прекалена претрупаност.

Червено и зелено, рамкирани в бяло – това са цветовете на коледното настроение, вплетени в този традиционен интериор. Атмосферата е подсилена от специфичния таван на помещението и от горящата камина.



Стъклени орнаменти, сребристи топки и цветя, поръсени със сребриста боя – всички тези аксесоари ще внесат желания блясък и коледно настроение в дома бързо и лесно.



Коледа в златисто - гирляндите са неизменна част от коледната украса. Те се вписват чудесно в светлите тонове на стаята и карат целия интериор да заблести.



Коледна елегантност - Тук дизайнът е запазен максимално опростен и елегантен, а цветовата палитра – светла и пастелна. Акцентите в златисто и зелено превръщат интериора в празнична феерия, без да го правят претрупан.



Загатването за екзотичните тропици в този интериор става чрез специфичните аксесоари и цветове (лайм и нежно розово). Класическите елементи на Коледа са запазени, като някои от тях обаче са перифразирани по нестандартен начин – например чрез употребата на цветя вместо традиционната коледна звезда на върха на елхата.



Богатството на текстури в помещението – килим, дамаски и материи, е омекотено и балансирано чрез скромната декорация върху стените.



Наситените цветове в интериора – червено и зелено, му придават класически празничен привкус. Същевременно към него са добавени няколко луксозно щрихи – панделки, ленти и опаковъчна хартия за подаръци в златисто.



Гирляндите от свежа вечнозелена зеленина с червени панделки, се превръщат в основен коледен акцент в помещението.



Празничните декоративни възглавнички в червено и бяло, съчетани с тематични фотографии, купа с плодове и много зеленина, придават на иначе класическия интериор празничен вид.



Богато украсената изкуствената елха, поставена в голям съд със старинен външен вид, е достатъчна, за да придаде на интериора блясък и празничност. Останалата част от помещението е решена в светли пастелни цветове, почти без декоративни елементи.



Тази година можете да замените традиционната коледна елха с няколко красиво оформени снопчета от клонки. За да оформите снопчетата още по-красиво, можете да ги поставите в стъклени съдове, пълни с кристалчета сол и речни камъчета.



Полярен оазис в бяло, черно и златисто, съчетани с класически зимни елементи – богато украсената коледна елха, големи декоративни възглавнички за пода, меки материи и светли цветове.