Красотите на Балеарските острови привличат милиони туристи всяка година!

От трите острова (Майорка, Менорка и Ибиса) най – популярен е Майорка – щедро надарен с великолепна природа и дива красота. Хотелите са съсредоточени по крайбрежието, опасано от златни плажове и кристално чисти води. Разнообразието от пейзажи е удивително – от малки кокетни заливчета до планински и скалисти части в западната част на острова. Столицата на Балеарските острови – Палма – е заобиколена от едноименния плаж с дължина 30 километра.

На остров Майорка освен на идeалната почивка можете да се насладите и на истински шопинг, малки и романтични ресторантчета, които предлагат местна кухня - много риба и леки мезета „тапас”. Любителите на бурния нощен живот също няма да останат разочаровани. В Палма и Магалуф нощният живот всяка вечер кипи в многобройните барове и клубове.

През лятото чести гости на острова са известни актьори, музиканти, модели, дори и испанското кралско семейство.



Сред най-популярните курорти на острова са: Кала Майор, Магалуф, Палманова, Санта Понса, Илетас, Сон Калиу, Ел Аренал...

Слънчеви плажове, покрити със златен пясък, красиви заливи, живописна природа, разнообразни хотели с отлично обслужване и вълнуващ нощен живот - всичко това прави Майорка перфектно място за лятна ваканция!

Цени от : 399 евро