Оставете се да бъдете запленени от слънчеви плажове, история, фиеста и много незабравими преживявания.

Коста дел Маресме - Крайбрежието на север от Барселона до границата с Франция е едно от най-живописните в Испания. Предлага величествени скалисти масиви с хвойнови насаждения, прекрасни заливи и открити курорти. Неповторимата красота на тези брегове от край време действа магнетично на романтични души, художници и поети.

Най – просторните плажове се намират в района на туристическите центрове Калея, Пинеда де Мар, Санта Сусана, Бланес, Тосса де Мар и Лорет де Мар – градчета с отлична инфраструктура, широки плажни ивици, спокойно ежедневие и динамичен нощен живот.

Този район е предпочитан за почивка от тези, които за първи път посещават Испания заради непосредствената близост на курортите до Барселона. Тук любителите на активната почивка могат да практикуват водни спортове, голф или тенис. Любознателните могат да се включат в богатата гама екскурзии, които се предлагат в региона. Децата ще бъдат във възторг от аква парковете, мини зоопарка и парка Marineland.

Цени от 369 евро

Коста Дорада - Златното крайбрежие на юг от Барселона предлага изумителна плажна ивица и недълбоко крайбрежие, което го прави един от най-предпочитаните туристически центрове на Испания.

В най- големия курорт – Салоу – се намира и фантастичен развлекателен комплекс, който се състои от тематичния парк Port Aventura, водният – Caribe и луксозни четиризвездни хотели, които предлагат комбинация от развлечения, анимация и условия за почивка за цялото семейство.

В парка Port Aventura във всички атракции има предизвиканелство: най-голямата аселерация във Furioso Baco, осемте лупинга на Dragon Khan или свободното падане от 100 м на кулата Huracan Condor, но която и да изберете, със сигурност ще остане незабравимо преживяване за цял живот!

Цени от 389 евро