Наднорменото тегло и нездравословният хранителен режим са едни от основните проблеми днес, както по отношение на здравето ни, така и на външния ни вид.

Те са причина за редица болести като сърдечно-съдови заболявания, диабет, наднормено тегло, нарушен метаболизъм и др.

Френската фармацевтична лаборатория Forte Pharma, основана през 1999 г. в Монако, предлага пълна гама хранителни добавки за възстановяване на баланса в организма и хармонично регулиране на теглото.

Продуктите на бранда представляват иновативна програма за отслабване, красота и тонус, a високото им качество и ефикасност са ги наложили като продукти No1 в отслабващия сектор във Франция.

Марката Forte Pharma присъства в повече от 20 страни в света, сред които вече е и България. Навсякъде тя заема водещи позиции, благодарение на синергичните си формули.

Те са адаптирани към биологичния ритъм на човешкия организъм и комбинират оптимални дози от натурални микроелементи (витамини, минерали, аминокиселини, ензими, растителни екстракти и др.).

Всеки продукт е резултат от постоянни проучвания в областта на хранителната биология и е клинично тестван.

Като допълнение към здравословния хранителен и двигателен режим, добавките на Forte Pharma подпомагат по-бързото, ефикасно и трайно отслабване.

Те са базирани на хронобиологията – наука, която определя максималните и минималните периоди на активност на различните органи и метаболичните процеси за период от 24 часа.

Последните открития и изследвания в тази област са използвани като основа за разработване на гамата продукти, която включва както такива за отслабване за жени, така и за мъже – Минсьор 24+ и Минсьор 24+ Мъже.

Тези два продукта действат през цялото денонощие – през деня ускоряват изгарянето на мазнини и пречистването на тялото от токсини, а през нощта намаляват мастното натрупване и подпомагат регенерирането на кожата.

Серията съдържа и специфични продукти за премоделиране на конкретни проблемни зони от тялото – премахване на целулита (Specific Minceur Cellulite) и оформяне на плосък корем (Specific Minceur Ventre Plat).

Като допълнение се предлагат и два продукта, покриващи нуждите на организма от дрениране и детокс (TurboDraine Minceur) и контрол на калориите при по-обилно хранене (Calorilight).