Уини Хароу се присмя на човек заради килограмите му

13 юли 2017 | 16:45
видяна 12765
коментари 6

Уини Хароу – най-известният модел с витилиго в света, който се превърна в лице на различните хора, невписващи се общоприетите стандарти за красота, си навлече гнева на онлайн обществеността, след като се присмя на мъж заради килограмите му.

Във видео от преди няколко дни, на което моделката е запечатала част от почивката си на луксозна яхта, се вижда пълен мъж, лежащ на палубата – най-вероятно приятел на Уини. Моделката насочва обектива на телефона към него и след като zoom-ва, отбелязва саркастично по адрес на мъжа "секси гледка".

Поведението на Уини силно стъписа интернет обществеността, защото 22-годишната звездна дама винаги се е обявявала в защита на пищните извивки, естествената визия и физическата различност, като цяло. Самата Хароу, чието истинско име е Шантел Браун-Янг, многократно е разкривала, че заради заболяването си е била жертва на тормоз в тийнейджърските си години. "Наричаха ме как ли не - "крава", "зебра" и още и още...Но дори когато пораснах, нещата не се промениха. Напротив - ставаше още по-лошо и непоносимо, започнах да мисля да сложа край на живота си", призна неотдавна Уини. Затова и хората днес са изумени как човек изпитал на собствен гръб подигравки относно визията може да е толкова коравосърдечен и да се присмива така на някого заради облика му.

Още по темата

Коментари

6
  14 юли 2017 | 20:33 отговор
 

Нещастница! Присмял се куку на пипи...

 
5
  14 юли 2017 | 13:04 отговор
 

Tq e rodena taka, a negovoto tqlo e obezformeno i dokarano dotuk ot nepukizym, myrzel i ot samiq nego. Tova, che zashtitava estestvenite formi i t.n., ne znachi da zashtitava hora, koito ne se poddyrjat i na koito ne im puka za samite tqh. Neshto byrkate mnogo neshtata. Az syshto zashtitavam estestvenoto y syshto ne odobrqvam debeli hora.

 
 
Гринго
14 юли 2017 | 15:08

А,докато защитавате естественото бихте ли поствали на Кирилица!........Когато се пише на шлЬокавица е все едно да пишеш с ЛАЙНА по стената! Чете се,но не е приятно!

4
  14 юли 2017 | 11:36 отговор
 

Покундурила се, прост цървул!!!

 
3 Иван
  13 юли 2017 | 23:52 отговор
 

Моля, не обиждай хубавите далматинци! Къде си виждал такъв далматинец, маскиран като клоун под наем за детски рожден ден? :)))

 
2
  13 юли 2017 | 23:39 отговор
 

А ти пък си БОЛНА от ВИТИЛИГО,гнусна кучко!Приличаш на далматинец,ама онези кученца от филмчето са сладки и приятнички,за разлика от теб! ПРОСТА,ПРОТИВНА,ПОВЪРХНОСТНА,АРОГАНТНА и КЛЬОЩАВА КРАНТА. Не бих се подигравала НИКОГА на болен човек,ама тези КАТО нея не са хора-те са помяри от най-долно потекло!

 
1
  13 юли 2017 | 19:55 отговор
 

Вертиго и витилиго са две различни неща, мили дами!

 
 
13 юли 2017 | 23:05

Туй е вертилиго, хахаха!

Добави Коментар

Най-четени