Стоян Алексиев проговори за скандала, ясно е кое е момичето

10 август 2017 | 09:51
видяна 80890
коментари 21
Снимки: Facebook/ПИК

Вчера няколко скандални кадъра мълниеносно обиколиха интернет. На тях се виждат интимни ласки между 66-годишният актьор Стоян Алексиев от сериала "Откраднат живот" и 22-годишна студентка.

"С мои млади колеги правихме фотопроби за кинопроект. Участваха и папараци. Не знаех, че някъде са се скрили и ни снимат и истински", обясни пред в. "Телеграф" Стоян Алексиев.

Актьорът не разкри повече подробности около проекта и допълни, че той бил изненада и все още се правели пробни снимки. Според Алексиев кадрите са правени преди около месец.

Стоян Алексиев и Ивана Бобойчева

Четете още:Един мъж за мъжете, жените, секса...Kой какво знае и какво не знае

"Съпругата ми ми звънна потресена от снимките, качени в интернет. Мога да ви кажа, че това е гнусно, не снимките, а публикуването на такива неща. Става въпрос за проект, който разработване, не за истинска история", допълни актьорът.

"На снимките се вижда, че и двамата гледаме точно към апарата. Работен момент и това е, рано е още да разказвам", допълни Алексиев. Актьорът допълни, че подозира кой стои зад атаката, но ще го разкаже пред всички след време.

Ивана БобойчеваМедиите разкриха и самоличността на младата жена от снимките. Това е Ивана Бобойчева. Тя фигурира в актьорския състав на постановката "Лавина" на турчина Тунджер Джюдженоглу, в която главната роля изпълнява именно Стоян Алексиев.

Стоян Алексиев е баща на три деца, а освен това се грижи и за сина от първия брак на настоящата си съпруга - Надежда Алексиева. От брака си с Надя Стоян има син – актьорът Александър Алексиев, с когото играят заедно в „Откраднат живот“. От първия си брак пък има други двама наследници – великолепният актьор Цветан Алексиев и цигуларката Елица Алексиева. В семейство Алексиеви е израснало още едно дете – Венци, синът на Надя от предишен брак.

Стоян Алексиев заедно със съпругата си Ирина Алексиева

 

Коментари

21 Иванов
  15 август 2017 | 14:10 отговор
 

Могъл бръкнал човека, дано и ние на неговата възраст имаме тоя късмет! Нали така моралисти !

 
20 В
  14 август 2017 | 04:48 отговор
 

Това, което обществото налага като норма, не винаги е възприятието на индивиуалния човек. Всеки е свободен да живее както си пожелае. "Моралът" може да означава много неща. В Саудитска Арабия е неморално жена да не носи чувал на главата си. А пък за педофилия въобще не става дума. Момичето е 22 години, достатъчно зряла, за да взема сама решения за себе си. Това, което не одобрявам е изневярата и публичното сексуализиране, но и това е лично решение и свобода.

 
19
  12 август 2017 | 21:49 отговор
 

Този свят вече се е по бъркам. Хора, погледнете първо себе си и после съдете всички останали.

 
18 Няма
  12 август 2017 | 17:03 отговор
 

Божеее не знаех,че на тези работи им се вика проект...

 
17 Мари
  11 август 2017 | 16:54 отговор
 

Казват,някои,че си е тяхна работа.Тогава да го правят ,без да го афишират.А иначе,гнусна работа,може да му е внучка.Горките и родители.

 
16 меди
  11 август 2017 | 14:04 отговор
 

Добре де, проект било! И какъв е тоя проект дето похотлив, плешив и побелял дядо бърка в гащите на младо момиче?! Не вярвам жена му да повярва!!!

 
15 Иванова
  11 август 2017 | 13:59 отговор
 

Хора престанете да обръщате внимание на тези неща кой с кого ходи кой си бърка в гащите кой се развел нима трябва да се обръща внимание на тези неща и където погледнеш да се пише и говори за това нима вече не се случват хубави неща дайте нещо весело но не това не е модерно хубавите и веселите неща са в миналоно сега времето на бъркането на гащи за голямо съжаледие

 
 
Петков
11 август 2017 | 19:35

Точка, запетая... малей Иванова!

 
В
13 август 2017 | 17:07

Петков, няма дума "малей". Ако имаше, след нея също има запетая.

14
  10 август 2017 | 21:43 отговор
 

Е на това се казва хора без работа, кой го боли кой с кой си ляга, половината от вас сигурно си имат любовници а другата половина ако не е изневерявала то със сигурност е " вдигнала мерника" на някой/някоя. Не мислите ли ,че има по-важни въпроси за решаване?! Хммм , как беше, "крадеца вика дръжте крадеца" и това същата работа

 
13 И филм да е, това ли ще гледат нашите деца как един възрастен мъж посред бял ден бърка на младо моми
  10 август 2017 | 18:35 отговор
 

 
12
  10 август 2017 | 17:04 отговор
 

Точно тази двойка гледахме в подобни интимни и дълго траещи ласки на бул. Витоша преди месец и половина пред наливната парфюмерия, в която момичето работи и ние станахме неволни свидетели на физическите им дръзки контакти. Не сме правили снимки и не сме имали намерението да разпространяваме такива, тъй като аз нямам право да съдя живота на никого. Въпреки това, бях шокирана и погнусена, признавам си. А ето, че някой отново ги е изловил в публична скандална близост. Редно е поне да се спазват някакви обществени норми, особено в присъствието и на деца, за да не ги сочи никой с пръст и да се меси в делата им. Няма да коментирам извиненията им след като отново са ги изловили.

 

Добави Коментар

Най-четени