Причината за раздялата на Джанет и принца - искал да я забули!

21 април 2017 | 12:30
видяна 48038
коментари 11

След пет години брак Джанет Джаксън и катарският милиардер Уисам ал-Мана се разделиха и то само месеци, след като се роди синът им.

Това накара мнозина да се запитат какво толкова страшно се е случило, за да подаде Джанет документи за развод и заедно с малкия Иса да замине за Ню Йорк. Оказа се, че причината е една единствена – контролът, който aл-Мана искал да упражнява във всеки аспект от личния и професионалния живот на певицата.Припомняме ви, че сестрата на Майкъл Джексън прие исляма още преди години, за да може да се врече във вечна вярност на арабския бизнесмен. След този момент Джанет смени стила си и започна да се облича по-консервативно както на участия, така и в ежедневието си. Приближени до звездната дама разкриват, че тя сама е пожелала да преобрази стайлинга си, защото по този начин искала да демонстрира уважение към новата си религия.

Когато обаче решават да имат дете, Уисам изцяло променя поведението си - от разбиращ и подкрепящ любим се превръща в обсебващ и властен съпруг. Катарският богаташ започва вманиачено да контролира поведението и визията на Джанет, защото желае майката на бъдещото му дете да живее според правилата на Корана.

"През всичките пет години от брака им Уисам никога не е карал Джанет да прави или да не прави нещо. Но когато се разбра, че е бременна, започна системно да я тормози. Той искаше майката на детето му да е истинска мюсюлманка", разкрива източник от обкръжението на звездното семейство.

Четете още: Джанет Джексън роди на 50-годишна възраст
Нещата излезли от контрол, когато Ал-Мана настоял съпругата му да носи хиджаб.

"От първия ден след раждането Уисам ѝ обясни, че вече не може да се появява разголена, защото синът ѝ ще търпи нейния срам", разкрива източникът, като допълва, че катарският бизнесмен е забранил на Джанет да се качва на сцената, освен ако не е забулена.

Уисам стига още по-далеч и дори започва да се държи грубо с майката на Джанет, защото смята, че тя не влияе добре на съпругата му. Това в комбинация с желанието на поп дивата синът ѝ да израсне далеч от фанатичното позоваване на Корана, кара звездата да вземе невръстното си дете и да напусне мъжа си. 

Още по темата

Коментари

11 Тъпа
  27 април 2017 | 13:15 отговор
 

Тъпа печка! Тия афроамериканци са като нашите мангасариани, приемат тази религия, която им изнася. Добър пример за това, че акълът не идва в главата с парите и финансовите възможности.

 
10 мъж
  24 април 2017 | 15:43 отговор
 

Джанет Джаксън няма пари ??? сериозни ли сте ???

 
9 Тия от София
  23 април 2017 | 11:17 отговор
 

Вижте брака на Ева Браун и Хитлер.Той е чудовище с кървави ръце -мислите ли че може да се легне с подобен луд ако не те изнудва!!??

 
 
?
25 април 2017 | 21:02

сериозен ли е коментарът??? той е бил бог за повечето германци..... невежеството е неописуемо в днешни дни...

8 от СофияТия
  23 април 2017 | 11:12 отговор
 

Горката -как ли е избягала?Ако тойбеше мириардер нямаше да напусне страната!2.-кой ще и измъкне детето и ще я върти на малкия си пръст докато не се роди следващото мъжко отроче.Момичетата не представляват нищо-това е добитък който се продава и купува.Религия не се сменя и 1 от тях е че децата ти ще бъдат смазаниВижте новите тълкувания на думата брак!- брачен ли е в сексуален смесал или е финансов съюз!

 
7 Един
  22 април 2017 | 20:48 отговор
 

На такъв гъз - такъв хой !

 
6 smoke_chiba_chiba
  22 април 2017 | 11:20 отговор
 

Лакомо дупе кръв сере.

 
5
  22 април 2017 | 02:28 отговор
 

Прилича на мухльо от гетото.

 
4 Фен
  21 април 2017 | 16:39 отговор
 

Какво ли си е мислела когато се е омъжвала за такъв идиот , пфффф ?!?!

 
 
фен1
22 април 2017 | 07:29

много ясно какво си е мислила-$$$$$

3
  21 април 2017 | 16:08 отговор
 

Приела исляма? Тогава какво риташ? Забулвай се и навеждай глава! Тъпачка! Как е приела нещо, което дори не си е направила труда да научи какво е1 Ако живееше в някоя арабска страна никога нямаше да може да си вземе сина. Цяло чудо ще е, ако успее да си го вземе от тоя принц!

 
2
  21 април 2017 | 14:48 отговор
 

Глупава жена. Илямът е червива религия, която не зачита личността, тъпче и прегазва всеки, който не спазва каноните на Корана. Исямът е най-ограничаващата и сексистка религия. Религия, заради която жени са убивани с камъни, мъже се взривяват и тероризират цяла Европа и Америка.Тази къде е гледала като се е омъжвала?!

 
 
21 април 2017 | 15:10

Гледат себе си - това гледат. Всички са толкова втренчени в самите себе си и толкова егоцентрични, че изобщо не съумяват да проумеят кой седи срещу тях и какъв е. Т.е. всички тези си мислят: "Аз съм еди коя си... Заради мен ще се промени! Аз мога да го променя, защото съм различна от всичките му други жени! А защо съм различна - защото съм Аз и аз се виждам така, значи Е така!" Да, ама не! Също като Сиара, която роди 4-тото дете на рапъра Фючър ако не се лъжа, след като той вече имаше няколко деца преди това, всяко от различна майка. Но те са слепи, за всички тези ЖОКЕРИ, защото както казах - не виждат другия, а гледат на него през призмата на огромното си зваздно его.

Добави Коментар

Най-четени