Мика Стоичкова: Обичам мъжа си

19 юни 2017 | 11:18
видяна 1258
коментари 1
Булфото

Дъщерята на Христо Стоичков – Мика опроверга слуховете, че ще се развежда с бащата на детето си Айкут. Тя написа емоционално послание към двамата любими мъже в живота си, с което отбеляза Деня на бащата (18 юни). Мика благодари на Камата и се обясни в любов на Айкут. Преди два месеца в българските медии плъзнаха слухове, че двамата са се разделили, защото съпругът й бил хванат в изневяра. Мика показала вратата на Айкут и се отдала единствено на дъщеричката си Мия.

Постът на щерката на най-известния български футболист обаче категорично опровергава това твърдение: „Честит ден на бащата на двамата мъже в живота ми! Вие двамата сте повече, отколкото можех да си пожелая! Благодаря ти, татко, че ми показа правилното и грешното в живота. Благодаря ти, че винаги ме мотивираш!

Благодаря ти, Айки, че ми показваш всеки ден, че Миа е най-щастливото бебе на земята. Благодаря за начина, по който я обичаш; начина, по който се грижиш за нея; начина, по който си играеш с нея; начина, по който я къпеш. Просто за начина, по който си с нея – това те прави най-добрия баща! Обичам ви мой #King и мой #Prince!”, написа Мика Стоичкова в социалните мрежи.

Четете още: Мика Стоичкова - перфектната майка (Снимки)

Още по темата

Коментари

1 red_varna
  19 юни 2017 | 22:39 отговор
 

Мика,Мика, как можа да вземеш фес за мъж, толкова ли нямаше християнин за теб!? Ама турчина хитър, забремени те, сега го раздава шеф с парите на баща ти

 

Добави Коментар

Най-четени