Как да внесем ред в гардероба си?

07 март 2017 | 11:43
видяна 5790
коментари 0
снимки: whatyouwearing.net, tumblr.com, womansday.com

Пролетта почти дойде и е време да направим традиционното разчистване на гардероба, но това съвсем не е всичко.

За повечето жени подреждането и организацията на дрехите и аксесоарите е повече от предизвикателство. Кои са средствата, които ще ни помогнат да внесем ред в гардероба си?

Кутиите са задължителен елемент от подредения гардероб

Красивите кутии, които можете да направите и сами, ако усетите вдъхновение, са убежище за всички колани, шалове, шапки и други аксесоари. Можете да си направите красива кутия и от кашон, който просто да "облечете" в красива хартия. За да ви бъде по-удобно бихте могли да сложите надпис върху кутията, според функцията й например: "шалове", "колани", "чанти" и т.н.

Закачалка органайзер


Прекрасен начин да разделите различните дрехи на сектори. Можете да ги разграничите на рокли, ризи, панталони, сака...

Не пренебрегвайте чекмеджетата

Колкото и да е голям и просторен, гардеробът често не може да събере всичко, затова е хубаво да сме оборудвани и с чекмеджета, които да ни се притекат на помощ. В тях можете да слагате бельото си, а също и дрехи, които носите по-често. Ако пространството в гардероба ви се струва недостатъчно, в никакъв случай не "натъпквайте" дрехите си, защото в даден момент просто ще обличате това, което виждате. 

Органайзер за аксесоариИзключително удобно и практично. Можете да го използвате и за банята си като подреждате тоалетните си принадлежности в него. Ще ви спести много място и усилия. 

Инвестирайте в закачалки за панталони

По този начин те ще изглеждат по-прилежно и ще освободите много място за блузи и тениски, които да сгънете в отделните рафтове. 

Отделете специално място за чантите си

Можете да ги разпределите в органайзер или на отделен рафт, но е добре да бъдат на едно място. 

Ако имате голяма колекция от колани, заложете на закачалка за тях


Коментари

Добави Коментар

Най-четени