Защо харесваме зрелите мъже

10 април 2017 | 12:34
видяна 11452
коментари 3

Заговорихме се тук и установихме, че повечето от нас предпочитат мъже над 40. Разбира се, остарели като катедрали, а не като цървули. А най-прекрасни са именно зрелите мъже - със стил и вдъхващи спокойствие. Никак не е случайно, че много от нас се заглеждат по прошарени господа със стил и самочувствие, защото излъчването им определено е по-специално. Причините да харесваме точно такива мъже никак не са малко.

Зрелите мъже са уверени. Това съвсем не значи, че са груби или нетактични. Просто излъчват онова спокойствие и категоричност, които могат да бъдат адски привлекателни.

Зрелите мъже знаят какво искат (и как да го получат). Наясно са с вкуса си и това е причината и много от тях да изглеждат добре: експериментирали са с цветове, модели и марки, така че знаят кое им отива и се връзва с личния им стил.

Зрелите мъже няма да ви губят времето. Те не играят игрички, не са наивни, досетливи са, ще са директни и няма да комуникират с недомлъвки. И ще знаете, че ако се занимават с вас, искат да се занимават с вас и случаят не е да не са наясно със себе си.Зрелите мъже не се колебаят. Ако сте във връзка с такъв, той ще знае какъв цвят чаршафи иска, какъв филм му се гледа, какво ще поръча в ресторанта и каква вратовръзка да сложи за вечерта. Няма да усетите дори и полъх на колебание, нерешителност или неспособност за взимане на решение.

Зрелите мъже не водят жените, които харесват, на по парче пица на крак. Обикновено имат изграден вкус и ще изберат хубаво и подходящо място за романтична среща или дори нормална вечеря; не е задължително това да е скъп и лъскав ресторант, но със сигурност ще измислят как да ви впечатлят и то с лекота.

Зрелите мъже са идеални за запознанство с родителите ви.
Да, в началото може да има лек шок, ако има възрастова разлика между вас и вашия избраник, но след това е много вероятно да го одобрят - ще решат, че ще ви повлияе добре, ще успокоите малко ритъма си на живот, няма да сте толкова "луда глава"... За което, разбира се, са прави, а и няма да ви занимават със забележки и критики спрямо него.

Зрелите мъже знаят как да ви покажат интереса си към вас. Те са с обноски, често са направо изискани. Не се притесняват да заговорят дами, които са привлекли вниманието им, не са стеснителни, така че и вие няма да имате съмнение, когато един такъв мъж се заинтересува от вас - той ще го покаже елегантно, но достатъчно ясно, за да сте сигурна, че случаят е точно такъв. автор: Благовеста Дамянова

Коментари

3
  11 април 2017 | 20:20 отговор
 

и....зрелите мъже обикновено са женени.А има някои ,които и на 60 не им е дошъл акълът,та възрастта не е критерий.

 
2
  11 април 2017 | 13:14 отговор
 

Има и такива,найстина стойностни мъже.

 
1
  10 април 2017 | 18:26 отговор
 

В днешните неописуеми времена на живот на толкова галоши на средна възраст съм се нагледала, че нямат брой. В повечето случай са важни генът, възпитанието, умственият багаж, не толкова навъртените години. По правило, който е идиот на двадесет години остава идиот и на петдесет години.

 

Добави Коментар

Най-четени