Топ 5 на най-противните неща, които отблъскват мъжете...Според един мъж

05 юли 2017 | 13:15
видяна 7607
коментари 10
Pexels

Eдинствената цел на тези редове е желанието те да стигнат до максимален брой хора и да се препредават. Устно, писмено, през фейсбук, Viber и т.н. - няма значение. Идеята е, те да спомогнат за една по-съвършена вселена. Това ни написа Грациан Пелев, който ни изпрати следващите редове като продължение на нашата статия Дами, тези неща отблъскват мъжете! Ето какво още иска да ни каже той:

Именно неподправената любов и възхищение към нежния пол ме мотивират да пиша. В една книга на Марк Твен имаше нещо в смисъла, че момчетата са направени от опашки на плъхове, косми, кал и мръсотия и т.н., а пък момиченцата - от захарен памук, рози, ягодки и други неща, които ухаят хубаво. Не цитирам точно, но схващате идеята. Та си мисля, че на всички ни се ще наистина момиченцата да поддържат такъв имидж и с каквото можем - ще помагаме.

Убеден съм, че на всеки мъж се е случвало да се почувства отблъснат от нещо у жена, която иначе го привлича. Тя не подозира, той не й казва, всичко се обърква... Между тях нищо, продължават всеки по пътя си и тя отива към следващия "късметлия'', когото да отблъсне по същия начин. Защото не подозира с какво, а иначе би могла да го коригира! То и реципрочното важи с пълна сила, но въпросните редове сега са за жените. От собствен опит и от доста дискусии с приятели, познати и с хора, с които просто сме пиели заедно, се обособиха няколко неща, които често и безкомпромисно заставят на пътя ни към някоя хубава жена. Ето ги:

1. Лош дъх

Леле. Леле това е гадно! Независимо от случката, независимо с кого си, независимо от обстоятелствата. Потресаващо. И тук не говорим за напълно разбираемите сутрешни усещания при току що събудили се хора. Там няма как. (Е, една сексоложка май беше написала, че сутрин, едва станала, я мързи да си мие зъбите, а същевременно и се искат ласки. Затова намерила решение в (честия унищожител на доста проблеми) нейно величество Свирката! Гениално. Адмирации. Толкова умно, че ми се ще да я погаля по главата)... Както и да е, отклонихме се - тук говорим за кофти дъх по принцип. За липсата на контрол в тази област, особено във важни ситуации.

Случи се веднъж да се усамотим с една класна мацка. Красива. Крака, дупе.. че и силикон. Всичко беше на ниво, дори и разговорът вървеше. Подпийнахме и се награбихме, съвсем в реда на нещата. Дойде време и за страстна целувка и бааааам. Край. Внезапно ме удари потресаваща миризма на нещо средно между цигари, мърша и стар одеколон. Не можах да повярвам. Свалих уста надолу. (Имаше защо). След секунди си казвам "Хайде, втори опит" и пак същото, даже по-тежко този път. Силна, остро гадна миризма, която така те удря, че имаш чувството, че части от нея излизат през ушите ти. Ококорих се, шок. Омекнаха ми краката. Отмествах глава, въртях я, мислих го как ли не. Но тя си търсеше целувките. Скалъпих някакво оправдание и учтиво забавих нещата. Колко ли силен е бил ефектът на тоя дъх, че да заглуши вълнението от жестоката й секси визия? Отговорът е мнооооого! След седмици се случи така, че пак имах възможност да остана сам с нея. Беше вечер, бях пил отново и си казвам онзи път е било случайност, много е пушила, яла е гадости, сега няма да е така. Качвам се по стълбите към апартамента и стискам палци. Навивам се, че сега ще е съвсем различно. Отваря ми по секси халат. Прегръщам я плътно, сграбчвам я за дупето и слагам брада върху рамото и. Галя я по гърба и надолу и събирам сили за момента на истината. Размърдваме глави в естествено движение за целувка и ... . Същата работа. Същата позната отврат. Накратко - измърморих нещо, че съм много пиян и скоропостижно си тръгнах. В таксито си мислех - добре де, намекваш да дойда при тебе по нощите, пишеш ми точния си адрес, оставям ти над половин час умишлено - да се освежиш, да махнеш някое косъмче, толкова ли не можа едно изплакване да направиш или дъвка или лента или каквото и да е. Отговорът е, че е имала време и е щяла и да го направи. Но просто не е знаела. С нищо не е виновна може би. Дали не съм виновен аз, че с нищо не й намекнах за истинския проблем? Дали не е отблъснала още няколко мъже след или преди мен с този толкова дребен за решаване проблем?

2. Кофти тоалетна

Част от арсенала на тежката артилерия на гадостите. Случката е на мой приятел. Но е толкова силна, че предизвика съчувствие и афект у всички нас, които я чухме. Запознал се с мацката онлайн. Излезли, пили кафе, харесали се. Крехка и нежна мацка, студентка. Обича рок, облича се нормално, търси забавления. След няколко дни отишли заедно на дискотека. Понапили се, разхождали се в парка по нощите, натискали се по пейките. Изпратил я до тях, а тя го поканила горе. Живеела сама. Та качва се, нашият отива в банята. Там, иска не иска, вижда обстоятелствата. Вижда една тоалетна чиния с ясни (макар и тъмни) доказателства за това, което се е случвало в нея наскоро... За да не навлизаме в подробностите, ще кажем само – доказателства, които се предполага, че не трябва да са там. Човекът е пътувал доста. Както се изрази - не било точно като кенефите едно време на границата между Сърбия и Хърватска, в които обикновено нямало вода, но при всички положения, било нещо, което не искаш дори да си помислиш да видиш в тоалетна, камо ли женска. Върнал се обратно в стаята. Девойката била поразсъблечена, но кел файда... в съзнанието на нашия била само контрастната гледка от тоалетната. Какво се случило после не е важно, но ще кажем, че в момента е женен за друга и се мъчи да забрави въпросната нощ. Между другото собственици на заведения и управители на сгради му били споделяли, че противно на логиката, винаги женската тоалетна е по-проблемна. Интересно.

3. Пот

Пак ще кажат някои - какво толкова, човещинка. Да, ама си е гадно и спокойно може да се контролира в нашите модерни времена. В съответните случаи разбира се, които го изискват. Иначе - спортна мадама в прилепнал клин, опнала хубаво бял потник и вързала косата на опашка, която се е изпотила доволно - нямаме против, да идва, ще я изкъпем. Ама на работа, сред хората, или в бара... не е работа. Познавах една бургазлийка в един офис на мои партньори. Висока, снажна, чудесни извивки. Хубаво лице и секси цапната в устата. И се обличаше добре. Прически, поддръжка, всичко. Имахме някаква закачка, аз обичах винаги хубаво да я оглеждам, така, както си седя в стола и да цъкам с език. Правех го показно, тя се смееше, разменяхме невинни намеци и така. Предвиждах, че някой ден ще си легнем. Появи се веднъж с къси панталони, токове и нагоре синкава блузка, плътно по тялото. Не може да не се загледаш. Както винаги, облегнах се назад в стола да й отдам заслуженото внимание. Тя вдигна ръце високо нагоре да си върже косата и ето ти ги: две големи петна, като локви, пот лъснаха покрай мишниците. Примигнах озадачен. Погледнах пак - там си бяха. Гаднички, безформени, сочни. Никога не легнахме с въпросното момиче. Колкото и да беше привлекателна, при всяка следваща среща си мислех за локвите...

4. Неграмотност


''ok, fkolko 4asa se rizbirame za ytрe .? 6tot as rabota hahahj''

Точно така ми го написа, буква по буква... До този момент бяхме си говорили съвсем малко на живо - обичайните глупави виканици в дискотеката и бяхме танцували страстно. Знаех, че не е научен сътрудник, но беше секси. Аднах я във Фейсбук, писах й. И като ми го написа това изречение... Съгласен съм, че тук малко навлизаме в хипотезата - ''Лелее, тая е толкова проста, че искам да я смажа от чу**не. Възбуждащо проста.'' Един вид чу**не за наказание, че е толкова проста. В случая обаче не сработи така, а като обсъждам с разни експерти, стигам до извода, че като цяло неграмотността е по-скоро дразнеща. Страшно противно ми подейства и дори се зачудих да карам ли нататък. Видяхме се, в крайна сметка. Но аз, предубеден или не, открих, че всъщност е мега, хипер проста. Много повече, отколкото предполагах. По-тегав разговор малко пъти съм имал. Че не можеше да пише ясно, но и трудно говореше смислено. Изръси, че гаджето и бил полицай, но ако плащам всичко, е готова да тръгнем към морето за уикенда. После по нейна молба ходихме да й избираме гривна или нещо за коса в някакъв магазин наблизо. И там някъде срещата приключи. Оттогава като ми напишат 'fkolko 4asa se rizbirame', имам едно наум. Подобен ефект се получава и когато хубаво момиче псува каруцарски, ''е*е майки'' и го раздава не просто мъжкарана, а мъжкарана - простак.

5. Космо

Такъв прякор му излезе на един приятел, щото се заби на морето с едно адски космато момиче. Бъзиците не спряха през целия престой: Космандо станал специалист по космически забивки, почнал да сънува не кошмари, а космари, нямало съмнение кое женско списание обича и т.н. и т.н. Накратко - в повечето случаи космите не са секси. Да не говорим, когато са на по-видни или нетипични места. Често забелязвам, че настойчиво не си ги махат по ръцете например. И то по най-видната част - от лактите надолу. А преди малко на плажа и друго видях - готина, лъскава, страшно тяло, лежи по корем, махнала горнището на банския, а на кръста и гърба - познайте. И понеже са руси, сигурно си мисли, че не се виждат. Лоша новина - виждат се! А ако тръгнеш да пипаш и се усещат. Не го разбирам. Личи си, че дава доста пари за поддръжка. Време също има, сигурен съм. Къде е проблемът тогава? В това, че изобщо не знае, че има проблем? По темата с банските и още нещо да добавим - когато си с хубаво, прилепнало и изрязано долнище на банския, това, което най-малко му отива, е покрай него да има видни следи къде е минала самобръсначката и то преди 2-3-4 дена... И за отпред и за отзад важи.


Та така, още много може да се разсъждава, но стига засега, че се стъмва. Още веднъж - тези редове са породени искрено от любов, ценителство и възхищение от всички онези жени, които не само, че не са ме отблъснали с нещо, а са ме оставяли със зяпнала уста да мисля за тях дълго.

Ако сте дама и четете класацията - ако искате се съобразявайте с описаното, ако не - недейте (за всеки влак си има пътници). Но при всички положения, не ги приемайте обидно, а с усмивка. Това са нещата от живота и само ако си ги казваме, можем да ги изпипаме. Като мъж съм любопитен да видя подобни класации за мъже. Убеден съм, че там списъкът може да бъде безкраен по дължина и краен по брутализъм :) А, дойде ми джинчето. Наздраве!

Коментари

10
  12 август 2017 | 18:00 отговор
 

Ааааа не, на мъжете НЕ им е позволено да са окосмени. И без това генетично имат повече потни жлези, по-често ядат месо и други неща , от които човек смърди с дни като клетката на лисицата в зоопарка.... само и косми и бради им трябват да засмърдят така 10 мин. след къпане....

 
9
  10 август 2017 | 10:55 отговор
 

Абе вие нормални ли сте бе косми от лактите надолу ??Алоо какво му е нормалното 7 дена без косми после цял живот таралеж с наболи мъжки косми по ръцете!Дайте и на децата да ги махаме искате ли...болни мозъци,то за това от такива кухи лейки е бъкано по улиците!Готови са и кол да си наврат заради женчовци като автора,гнусно било кое му е гнусното ???до преди 2 години не ви беше гнусно ...мода голяма ,а авторчето ко ще правиш с космите в ушите,носа,гърба след 35?И не забравяй да си оскубеш анала :D

 
8
  08 юли 2017 | 13:31 отговор
 

Въпросният господин Грациан Пелев е явно хлапак на не повече от 17 год.Не смятам, че зрял мъж още повече създал семейство може да има такова негативно отношение към жените.На всеки човек му се е случвало да има лоши моменти, в които не е бил в най-добрата си форма независимо от пола си.И само един недорасъл би могъл да направи подобна класация на отвращение на напълно човешки физиологични процеси.

 
7
  07 юли 2017 | 18:52 отговор
 

Написаното в никакъв случай не е "породено от любов, ценителство и възхищение"! Както се изрази тук някой, то е брутално и отблъсващо. С най-големи подробности се нагазва в най-големите лайна. Да, лайна, дума, от която Грациан Пелев се пази, но не се гнуси от далеч по-отблъскващи описания. Момичето с лошия дъх: твърде възможно е да има проблем с носоглътката-някаква инфекция, или със стомаха- като например бактерия, която причинява язва. Да се сведе този проблем до липса на употреба на дъвка е неграмотно. Също ме шокира възмущението от косми по ръцете на момиче... Накратко, няма как всички момичета да са като голи охлюви, без никакви косъмчета, исвен ако не се обезкосмяват тотално всеки ден.Подкрепям единствено неприемането на неграмотност и мързела да се поддържа собствената баня. Но най-вече смятам, че авторът можеше да бъде по -лаконичен и пестелив на гадостите, които не правят четивото по-разбираемо, а само по-отблъскващо.

 
6
  06 юли 2017 | 19:40 отговор
 

С потенето искаш- не искаш все щехсе изпотиш някога, но по другите точки съм съгласна. Само не разбрах последното- мацката е имала косми по гърба и дупето ли :D, може пък да е била по- специален вид мацка, отпред със залъгалка :D

 
5
  06 юли 2017 | 10:04 отговор
 

стани гей, по-приятно ще ти е! остави жените на истинските мъже, какъвто ти очевидно не си!

 
4
  05 юли 2017 | 21:38 отговор
 

Хора сме и ни се случват различни неща. Потим се, кихаме, кашляме, невинаги имаме свеж дъх, сополивим се... важното е да видиш зад тези неща, но ако искаш някого само за секс, то всичко би могло да те подразни. Съвсем различно е, когато изпитваш чувства - тогава държиш за ръка бременната си жена, докато повръща, а с другата ръка я милваш по косата.

 
 
05 юли 2017 | 21:58

В т. нар. "статия" не става въпрос за инцидентно потене и т.н., а за генерален проблем с хигиената. Но всъщност няма значение, какво точно е имал предвид, защото цялата "статия" е малоумна. Явно и автора това го знае, защото не е имал смелост да си напише името под нея.

3
  05 юли 2017 | 17:27 отговор
 

Това са супер очевидни неща, които всеки поне малко интелигентен съвременен човек не допуска. Те са еднакво противни и за мъжете и за жените. Ако не излизате с някакъв примат без грам самоуважение не би трябвало да се сблъсквате с тях.

 
2
  05 юли 2017 | 16:56 отговор
 

По - противна и брутално проста "статия" скоро не бях чела!

 
1
  05 юли 2017 | 13:27 отговор
 

Ами напълно разбираемо е, че подобни неща отблъскват повечето мъже. Просто бих добавила, че същите неща намират жените за отблъскващи в един мъж. Хайде, на мъжете им е позволено да бъдат окосмени, ама окосмяване тип маймуна е повече от противно.

 

Добави Коментар

Най-четени