Мъже, не забравяйте тези жестове!

08 март 2017 | 08:00
видяна 8617
коментари 2

Въпреки новите модели, които се налагат в обществото, това да бъдеш джентълмен никога не излиза от мода, а всяка жена заслужава да бъде третирана като лейди. Именно джентълмените знаят колко важни са жестовете на внимание и любов. Ето няколко идеи как да се държите като един истински кавалер, което ще разтопи сърцето на вашата любима, особено на днешния ден.

1.Оправете леглото

Малко помощ от такова естество никога не е излишна. Докато вашата дама е под душа сутринта, просто приведете във вид леглото, тя наистина ще оцени този жест.

2. Изпратете я до вратата

Истинският джентълмен винаги изпраща дамата си до вратата, до колата или до където и да било другаде. Подобно отношение е много по- романтично, отколкото да я оставите на ъгъла с думите „Хайде, ще се чуем после!“

3. Път на дамите, моля!

Кавалерите винаги отварят вратата на дамата си и я оставят да влезе първа. Този жест показва любов и уважение едновременно.

4. Винаги заставайте на нейна страна

Джентълменът винаги ще защити дамата си пред други хора, макар да не е права. По-късно, когато са насаме, ще й каже, че не е била права.


5. Уважавайте родителите й

Всяка дама ще оцени усилието на своя любим да се разбира с родителите й. Малък подарък за майка й и неангажиращ разговор с баща й, ще я направи щастлива.

6. Прекратете спор с целувка

Когато ви е бясна, просто я целунете. Ще я разтопите от удоволствие.

7. Дайте й палтото си, ако й е студено

Жените не винаги са подготвени с практично облекло. Ако завали дъжд, просто й дайте връхната си дреха. Това е прекрасен жест, с който да й покажете, че тя е много важна за вас.

8. Купете й нещата, които обича

Не е задължително да са скъпи. Напротив, може да я зарадвате с любима книга, филм или др.

Коментари

2
  08 март 2017 | 23:27 отговор
 

 
1 Долу 8-ми март!
  08 март 2017 | 13:35 отговор
 

Няма нужда от никакво специално внимание.Основната част от българките,са прости,неграмотни,мързеливи и алчни провинциални грозотии с претенции.Ниското им интелектуално ниво и липса на възпитание,провокира в тях желание да се продават за пари,което е всеизвестно в Европа и води до увеличаване на туристическите резервации.Като цяло не си заслужава да хабите време и средства,да правите някакви жестове на родната фауна.Съветвам българите да се насочат към представителки на бившият СССР.Те са същите курви,но поне си дават вид,че се интересуват от вас и са несравнимо по-привлекателни и забавни.

 
 
08 март 2017 | 16:19

Пожелавам ти успех с рускините! Само да ти напомня, че 8-ми март за тях е голям празник, но там няма да минеш само с една роза, като при българките.

Добави Коментар

Най-четени