6 знака, че той изневерява

18 май 2017 | 15:30
видяна 15151
коментари 1
Google

Мъжете, които изневеряват, са истински манипулатори и изкусно прикриват следите си. Правят го години наред и с времето стават все по-добри. Но има ли всъщност сигнали, по които интуитивните жени могат да разберат какво реално се случва зад гърба им? Разбира се, че да.Представяме ви 6 признака, които лесно можете да пропуснете и да не разберете, че мъжът до вас ви изневерява:

1. Всяка сутрин се бръсне и тренира за бицепс

Естествено всяка жена би се радвала да има добре поддържан мъж до себе си, но когато това се превърне в обсесия, определено е предупредителен знак, че нещо не е наред.


2. Вече не ви кани на бизнес срещи

Ако излиза почти всяка вечер на „бизнес срещи“ и никога не ви кани с него, значи червената лампичка свети и е време да се запитате дали сте все още единствената.


3. Често е раздразнителен

Той все по-често е критичен към вас, облеклото или поведението ви? Помислете дали не ви сравнява с някой друг или по-скоро с някоя друга.


4. Показва нови движения в леглото

Къде според вас ги е научил? Освен ако по принцип не експериментирате с различни секс пози, всяко ново движение би трябвало да ви говори за тайни негови преживявания извън вашата спалня.
 

Четете още: Защо днес хората правят по-малко секс?

5. Започнал е да пие, пуши и да ви отбягва

Дори да е изкусен лъжец, той все пак е човешко същество и подсъзнателно изпитва вина за това, което ви причинява. Този стрес най-често се потушава с отдаване на различни пороци като алкохол и цигари и разбира се на него ще му бъде все по-трудно да ви погледне в очите.


6. Паролата на телефона му внезапно е сменена

Ако той по принцип няма парола на телефона или десктопа на компютъра и изведнъж мистериозно такава се появява или години наред ползва една и съща, която вие знаете, но вече не можете да влезете с нея, съжаляваме, но новините са лоши.

Още по темата

Коментари

1
  19 май 2017 | 04:21 отговор
 

Имате два изхода, в зависимост дали искате да си го върнете. Ако да, пренебрегвате сигналите, изчаквате търпеливо, не правите скандали и не искате обяснения. Ако не, изобличавате го и го напускате. Трети път няма.

 

Добави Коментар

Най-четени