Rebel

Аз съм: Дипломиран психо и кинезитерапевт, участвал в спасяването на редник Райън, отвличан 3 пъти от извънземни.

Можете да ме попитате всичко онова, което ви вълнува, ще останете изненадани колко дълбоко познавам женската душа. Вашите въпроси изпращайте на askrebel@woman.bg

Един мъж за мъжете, жените, секса...Kой какво знае и какво не знае

09 август 2017 | 17:10
видяна 14437
коментари 0

Добре. Ето какво – заключиха ме в офиса и бях принуден да напиша този текст. За мъже, жени, секс, кой какво знае и не знае.


За добро или лошо съм мъж. Има си плюсове, има и минуси. Например не ми идва всеки месец, но се налага да търпя ПМС-и цял живот. Иска ми се да подскажа какво жените не знаят, а мъжете искат в леглото. Естествено, че съм наясно, че вие всичко си знаете, но все пак ще се опитам. I don`t know if you can take it – както се пее в едно лятно хитче.

1. Ентусиазъм – мацки, няма какво да се лъжем. Няма друго по-важно за един мъж. И целулитът, и стриите и ония скапани 2 кила, дето не ви пълнят сутиена, а ви правят на изящни амфори, не са от значение. Нищо от това не може да се сравни с липсата на ентусиазъм в спалнята. Всичките ви дефекти, повечето от които са само във вашите главици, ще бъдат пропуснати или в най-лошия случай просто картотекирани в групата „И кво от тва“.
Липсата на ентусиазъм най-лесно се разпознава по позата „мъртва морска звезда на пясък“ (ММЗП). Повярвайте ми ММЗП НЕ Е любимата поза на нито един мъж. Освен на други морски звезди от мъжки пол, ама и за тях не съм убеден. И някак искам правилно да ме разберете, нали. Не става дума за желание за секс, а за онази емоция, която прави разликата, щото те морските звезди също обичат и искат да правят секс, ама нещо все не им се получава. И го показвайте. Ентусиазмът де, другото така или иначе ще го покажете. Мъжете искат да се чувстват желани, даже малко повече от вас. Дали си го признават – тц, мълчат като корави Джеймс Бондовци, ама малко наистина са такива. Ако искате да влезете в тайната графа на легендарното гадже/съпруга – Е-Н-Т-У-С-И-А-З-Ъ-М. Например ако сте на седмичната, месечната, годишната женска среща с другите кукумявки (това е с много любов написано, просто не си личат сълзите на умиление, които покапаха по листа), задължително, ще повторя ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, събудете гаджето/съпруга подобаващо, когато се приберете. Всички знаем, че сте си говорили за мъже и сте заглеждали бармана, даже сте му се усмихнали загадъчно два три пъти, но сте сериозно обвързани и се държите на положение. Та така и така сте пили и сте се настървили за човешка плът – събудете възлюбения. Ама както си трябва - без да се събличате особено, със свирка и всичко. Абе направо да не знае сънува ли или не. Гарантирам ви, че броят на женските ви срещи РЯЗКО ще нарасне и следващия път децата ще са приспани (или при баба) и чиниите ще са измити, даже може и да е изпрал и една мусака да е завъртял ;)

И последно за ентусиазЪМА - дайте малко активност, ако може. Дааа, знам, че не може вие „постоянно“ да сте активната страна. Не е и нужно, но поне така от време на време за цвят. Харесва ни, определено.
Ако нямате ентусиазъм за секс с определен мъж, нещата са ясни, не е той дългоочакваният принц. Няма и да стане. Не измъчвайте себе си, а и него. Палете с 200 и не се обръщайте назад.

2. Предайте се на себе си
- мъжете не са такива дървари, за каквито често ни представят. Повечето поне. Ние си имаме нашите корави (да бе!) мъжки чувства и много искаме жената, с която сме, да е щастлива. И не само да е щастлива, ами точно ние да сме тези, които я правят най-щастливата и задоволена мацка на планетата. За целта имаме нужда от помощ, много ясно. Помогнете ни, като се предадете на себе си и експериментирайте с тялото си. Не на възлюбения, на вас самите се предайте и се преоткривайте с негова помощ. Изключете мозъка, включете озвучението (чувал съм, че тишината в леглото убива връзки) и се оставете на усещанията и емоциите. Оставете тялото си да ви води. Забранете си да имате табута и се отдайте на самата себе си. Мъжете усещаме това, не с мозъците си, а на първобитно ниво. И ви обещавам, че ще му хареса. Да, как само ще му хареса. Ако така се отпуснете, че емоцията потече от вас наред с всичко друго, ще постигнете две неща – ще накарате партньора да се почувства като звезда, защото е най-великият, а вие ще сте удовлетворени от себе си и от самата процедура. За второто не съм сигурен, но смятам, че си струва да пробвате.

3. Не гаси скапаната лампа – ей, това с гасенето на лампите и правенето на секс в пълен мрак не го разбирам. Понякога ме е страх, че от тъмното ще изскочи Вин Дизел в ролята на Ридик (там със страшните сини очи) и ще трябва да ги гледам двамата, докато се забавляват, защото срещу него нямам шанс. Даже на глас не го докарвам. Както и да е. Питал съм безброй пъти: „Добре, що гасиш тая лампа, са? Искам да те гледам“. Отговорът обикновено е нещо от рода на: „А секс прави ли ти се?“. И то при тия опции какво да каже човек. Значи ще обясня, ако не е ясно – искаме да правим секс с вас и не ни интересува какво точно смятате, че ще ви се види на светло. Целулита? Оная гадната бенка точно на дупето? Двата косъма, дето шматката на кола маската ви е оставила и повече няма да й стъпите на тая? Или пък гарвана с гордо разперените криле? Ей, сериозно. Не ни пука. Искаме ви ама точно както сте си, ама точно сега и точно веднага. Не че понякога не е готино и романтично да му вържете очите или на още по-романтичната светлина от телевизора да правите секс. Просто мъжете обичат да ви гледат, защото сте им най-любимите красиви същества на Земята (или единствените що годе склонни да си легнат с тях). И в двата варианта сте им безценни.

4. Говори и питай – Това също не го разбирам с НЕ-говоренето. Как очаквате, мили мои, някой да ви налучка всичките бутони от първия път или от втория? И то в правилната последователност. Ами трудна работа. Значи вариантите са два – или да успеете да го покажете с реакциите на тялото си, а и той да успее да ви прочете, или да говорите. Сега, ясно е, че говоренето е по-добре, но пък ако дадете точната инструкция точка по точка рискувате мъжът ви да се обърка и да ви сглоби секцията от ИКЕА, която стои зад дивана от 3 месеца, вместо да ви разглоби на атоми от удоволствие. Намерете баланса. Мъжете обичат да ви откриват. Повечето сме с някакъв опит – голям или малък зависи от това кой ни пита, ама не всички сме от класата на Магелан, Васко да Гама или Колумб. Някои откриваме Америка по-бързо, други се лутат като мухи без глави. Усетихте ли тука ;) Честно, мисля си, че в голяма степен бързото ви откриване зависи главно от вас самите, мили дами, и вашата склонност да показвате кой бутон е правилен и кой не може да се натиска (засега). Та опитайте се хем да показвате, хем да говорите свободно за секс, хем да не обяснявате с оня назидателен тон на учителка по математика от средното училище. Баланс, дами. Балансът е важен в тия работи.

Това с питането е горе-долу същото. Да се откривате един друг е забавно и работи в двете посоки, но друго искам да кажа с това за питането. Ако решите да включвате силиконови костюми, камшици, страп-он неща, не страп-он неща от същия вид и подобни екзотични или не чак толкова екзотични външни източници на забавление, МОЛЯ ВИ, обсъдете го предварително с гаджето/съпруга. Нито един мъж не обича да го изненадат със голям розов силиконов гост. Освен ако не е стъпил на двата бряга, но дори и в този случай, за Бога, предупреждавайте.

Това е. Дано ме отключат. Изтървах си морето през уикенда, затворен в офиса. Едва ли нещо ново ви казах, но правим всичко възможно. Хайде. И wild thoughts ;)

Автор: Rebel

Мили дами, този текст е написан
специално за вас от един невероятен, чаровен и разбиращ женското мислене мъж. Мъж, чиято грубовата външност всъщност крие една топла и нежна душа. Думите му винаги са искрени и на място - ритат, хапят и попадат точно на онези места, където сме най-уязвими. Той е всичко друго, но не и клише. Rebel вече ще се изявява на нашата страница и ще отговаря на всички онези въпроси, които искате да зададете, но не успявате да го направите по една или друга причина. Отпуснете се, не се притеснявайте да питате, ще останете изненадани колко дълбоко познава Rebel женската душа. Вашите въпроси изпращайте на askrebel@woman.bg. Voila!

Rebel

автор