Жертви на пожара: Сърцераздирателните последни моменти от живота на тази двойка

19 юни 2017 | 09:20
видяна 19523
коментари 1
Снимки: Instagram / Лондонска полиция

След изпепеляващия пожар, който шокира Лондон миналата седмица, продължават да витаят доста въпроси без отговор. 

27-етажната сграда е била ремонтирана миналата година, ремонтът включвал нова външна облицовка и централна отоплителна система. Властите са били предупредени неведнъж, че има риск от пожар, а жители дори сигнализирали, че достъпът до мястото на спешни превозни средства е силно ограничен.

Личната история на млада италианска двойка, която загина при инцидента, потресе цяла Великобритания. Глория Тревисан и Марко Готарди, които били на 27 години и наскоро се сгодили, живеели на 23-тия етаж в сградата. Четете още: Чудо по време на огнения ад в Лондон: Бебе оживя след полет от 10-ия етаж!

В последните моменти от живота си, двамата се свързали с родителите си, за да се сбогуват с тях. "Исках да ти помогна, благодаря ти за всичко, което направи за мен. Ще отида в рая и ще ти помогна от там" - казала Глория по телефона на майка си, която живее в Италия. 

Годеникът й Марко се опитал да запази самообладание и да успокои роднините си, че всичко ще бъде наред, но в крайна сметка признал, че целият им апартамент е пълен с дим и виждат пламъци, които идват по стълбите. 

Глория и Марко току-що били завършили архитектура в Италия и се преместили в Лондон само преди три месеца, за да работят там. 

Само седмица преди пожара, Глория пуснала в своя профил в Instagram снимка на гледката от апартамента, на която се вижда невероятна дъга:Това пък е част от интериора на същия апартамент:По последни данни жертвите на пожара са 58, а властите очакват това число да се увеличи при финалното претърсване на сградата. 

Полицията в Лондон публикува и първите кадри от вътрешността на сградата след пожара:

 

Коментари

1
  19 юни 2017 | 13:33 отговор
 

Понеже се правите на хитри ,отворих някаква друга статия, в случая тази, за да ви го кажа: блокирате редовно опциите за коментари под статиите-реклами, които напоследък зачестиха ужасно много тук. Ясно! И вие трябва да ядете, но можете да рекламирате и отстрани! Не е нужно да лъжете хората, че уж пускате статия с полезна информация, а накрая да се окаже, че е платена публикация. И фактът, че толкова зорко бдите да не би случайно под някоя такава статия да може да се напише коментар, само засилва съмненията ми, че явно рекламирате пълни боклуци и че явно дори и вие самите го знаете и вие е страх, че хората ще ви разобличат под въпросната статия. ПРОЗРАЧНИ СТЕ!

 

Добави Коментар

Най-четени