Тя плати 14 000 долара, за да прилича на Дисни принцеса

09 февруари 2016 | 14:21
видяна 29841
коментари 2
http://www.cosmopolitan.com.au/

Сара Ингъл от Денвър, Колорадо споделя, че най-голямата й мечта винаги е била да бъде принцеса на анимационния гигант Дисни. 

В момента тя работи като маркетинг мениджър, а в свободното си време обича да се облича досущ като любимите си героини. За целта тя вече е похарчила повече от 14 000 долара.

Освен това младата дама прибягва и до различни техники в грима, за да постигне желания резултат. За да бъде Аврора от "Спящата красавица" например, тя използва контурирането, тъй като лицето й не е в подходящата форма. За да бъде досущ като Елза от "Замръзналото кралство", тя слага сини лещи, тъй като натурално очите ѝ са кафяви.

Материалите за всяка рокля блондинката събира от различни части на света, защото иска да изглежда по най-добрия начин. 

"Роклите са трудни за направа, но аз притежавам общо 17 различни тоалета и 16 различни перуки към тях. Отнема ми около три часа да се трансформирам само в една героиня, но мисля, че си струва и ми отива много! Аз съм щастлива, че работата е толкова добре платена и освен че мога да се издържам, имам пари и да си позволя да се отдам на моята страст. Хората винаги са ми казвали, че имам големи очи и приличам на анимационен герой, което много ми помага", категорична е Сара.

Нещо повече, сладураната е превърнала това си хоби във втора професия и с приятеля ѝ влизат в ролята на герои на Дисни по детски партита през уикенда. Той, разбира се, играе Чаровният принц. 

Приказни коси на показ!

"Никога няма да забравя една случка: когато бях ангажирана за изписването на малко момиченце от болницата, след успешната и борба с рака. Начинът, по който личицето й светна, когато запяхме заедно песничката от "Малката русалка", него никога няма да забравя!", разказва с усмивка на уста мис Ингъл. 

Героините на Дисни като модно вдъхновение

Още по темата

Коментари

2 Адам
  14 февруари 2016 | 18:39 отговор
 

Има ги,хвърля ги.Изглежда много добре,браво.

 
1
  09 февруари 2016 | 15:54 отговор
 

Поредният случай с хвърлени пари на вятъра!

 

Добави Коментар

Най-четени