Откривате ли нещо странно в тази двойка?

12 май 2017 | 16:35
видяна 34418
коментари 4

Лиу Йелин е поредната дама, с която ще ви срещнем, която изглежда много по-млада от реалната си възраст. Кожата й е безупречна, в чудесна форма е и никога няма да предположите на колко години е в действителност. Лиу младее толкова, че повечето хора смятат, че е приятелка на сина си, а не негова майка. Йелин е на ... 49 години.

„Чувствам се сякаш съм на 15!“, споделя Лиу. Тя е родена през 1968 г. в Китай и твърди, че почти не използва козметика. Йелин обаче е запалена по фитнеса и тренира непрекъснато почти три десетилетия.

„Плувам всеки ден и тренирам с тежести. Обожавам да плувам на открито през зимата, това е любимото ми занимание. Когато всички носеха зимни якета, аз се събличах по бански и се гмурках в ледената вода. Исках да тествам издръжливостта си“, разкрива още тя.

Йелин споделя, че околните често решават, че нейният син, който е на 22 години, всъщност е новият й приятел. Последният подобен случай бил на сватба, на която тя завела детето си, а всички гости дошли да я питат дали това е новата й половинка.

Изглежда изумително, нали?

Лиу Йелин изглежда два пъти по-млада от реалната си възраст

Четете още: Десетте златни правила в етикета за всяка дама

Още снимки можете да видите тук:

Още по темата

Коментари

4
  13 май 2017 | 01:09 отговор
 

Те не са двойка, те са майка и син. Време е момчето да се снима с приятели не с майка си.

 
3
  12 май 2017 | 20:59 отговор
 

Невероятна е! Виждала съм доста азиатки, те наистина много младеят, но тези снимки са толкова невероятни... Дали не е пипнато с фотошоп това порцеланово лице?

 
2
  12 май 2017 | 20:17 отговор
 

Това се дължи повече на гена им. Китайците имат такъв един различен ген от нашия. Черните също. На нашата раса най-много ни личи, когато остаряваме. Със сигурност обаче причината не е в това, че много спортувала. Спортът даже напротив - състарява те най-често в лице.

 
1
  12 май 2017 | 18:48 отговор
 

Страхотно изглежда, обаче не е хубаво да позира с него все едно наистина са двойка. Момчето сигурно има едипов комплекс. :)

 
 
петя
12 май 2017 | 19:50

абсолютно, наистина позират все едно са двойка ...

 
12 май 2017 | 20:15

Много хубав коментар! Тя явно нарочно иска да подсилва това впечатление, за да изглежда на неговите години. и използва всички възможни средства, за да го постигне - голия корем, момичешката прическа с две плитчици отстрани... Със сигурност има Едипов комплекс! Няма начин да е иначе!

Добави Коментар

Най-четени