На лъжата краката са... женски

18 март 2017 | 14:20
видяна 3387
коментари 5

Нека го признаем от самото начало: жените понякога се налага да лъжем. Или да не казваме истината. Или поне не  цялата истина. (Ако някой мъж ви пита дали това е вярно, излъжете!) Да, факт е. И е редно поне пред себе си да си признаем за какво най-често скриваме или изкривяваме рязко истината.

Говорихме си с колегите от Men United и те ни припомниха онова клише: че жените казваме, истинската си бройка разделена на три, а мъжете умножават своята по три и казват резултата. Истината е, че невинаги крием това от най-близките си приятелки. Според легендата мъжете казваме, че сме били с Х на брой жени, като реалната бройка трябва да се раздели на три, докато ако жена каже, че е била с Х мъже, трябва да умножим числото по три. Двойни стандарти, но се оказва, че жените лъжем по-често.Ах, този главобол... Реално само ние знаем кога наистина ни боли глава и кога: сме уморени от работа или домашни ангажименти; не сме в настроение за секс; сме твърде развълнувани от лично приятно събитие; сме ядосани на конкретния мъж, а той дори не подозира защо; сме уморени след спорт, сме решили да ставаме наистина рано на следващия ден. И изобщо не сме длъжни да го обясняваме на когото и да било.Числата са нещо, което изобщо не харесваме (дори на някои да се налагат да ги използват ежедневно в работата си). Имаме предвид следното: никак, ама никак не обичаме да отговаряме на въпроси като "На колко години си?", "Колко килограма тежиш", "Колко пари даде за този парцал?", "Колко пъти си ми изневерявала?" и подобни. Крайно нетактично е от страна на мъж да зададе някой от изброените въпроси, така че спокойно можете да го игнорирате или да го смажете с мълчание.

Мъжете се оплакват редовно, че когато питат жена си класическия въпрос "Какво има?", ако тя се е умълчала, дамата им отговаря също традиционно с "Нищо". Дали е нищо? Разбира се, че не е. Никога не е. Просто не искаме да обясняваме като на дете ситуацията. И все се надяваме, че мъжът до нас ни разбира и поне малко ни познава. Което значи да успее да види, дори понякога да отгатне каква драма изживяваме. Не просто не искаме да кажем, а и е обидно след като той явно не ни познава добре.

автор: Благовеста Дамянова

Коментари

5
  19 март 2017 | 03:08 отговор
 

Препоръчвам на авторката да си вземе ваканция.

 
4
  18 март 2017 | 21:11 отговор
 

Оня абзац за бройките - по три, на три... е умопомрачителен. Вместо да си бъбрите с меновете срещу жените, да бяхте преписали някоя от техните статии по темата, имат за всичко, дори и за липсата на женска солидарност.

 
3 късмет
  18 март 2017 | 20:19 отговор
 

Боже, боже какъв късмет съм извадила да мога да си страдам от главоболие без некой идиот да си мисли че е заради смрадливите му ... чорапи.

 
2 Хм
  18 март 2017 | 17:29 отговор
 

1 шамар зад врата и айде в кухнята.

 
 
мх
18 март 2017 | 20:18

1 порно филм и айде - злобарка за утеха. не че не ти съчувствам че си падаш по кифли, келешо. съболезнования!!! проверявай салатката за отрова за мишки прочее че от кифлите всичко можеш да очакваш след шамара зад врата-май му викат другояче но ти откъде можеш да знаеш-нали само си го представяш, хахахахахахаха.

1
  18 март 2017 | 16:37 отговор
 

Изключително тъпа и безмослена статия. 0 точки.

 
 
18 март 2017 | 16:38

Безмислена!

Добави Коментар

Най-четени