Грозното пате, което се превърна в секссимвол

18 май 2017 | 11:30
видяна 11312
коментари 2
brightside.me

На всеки му се е случвало да гледа с възхищение образа на някоя звезда, красяща страниците на известно списание, и да се чуди как е възможно тя или той да е толкова привлекателен.

Истината обаче е, че известните личности невинаги са били толкова обаятелните, колкото са днес. Много от знаменитостите, по които се прехласваме, са извървели дълъг път, за да се превърнат от грозни патенца в секс символи.

Крис Пат

Когато актьорът е млад, той си мисли, че талантът е достатъчен, за да пробиеш в Холивуд. Скоро обаче разбира, че в шоубизнеса външността, а не даровитостта предопределя известността и влага доста усилие, за да се превърне в секси мачото, който е днес.

Четете още: Бихте ли кръстили детето си мечка? Е, някои звезди го правят...Риана

Певицата разкрива, че дълги години е имала ниско самочувствие, но славата ѝ е помогнала да промени представата за себе си и поведението си.

В тийнейджърските си години тя е била свито момиченце, което не е изпъквало с външен вид, но попадайки под светлините на прожекторите, тя неусетно се променя.

"Преди щях да седна и нервно да се оглеждам, с ръце върху коленете, тиха и засрамена от всички", призна Риана в интервю неотдавна. 

Дуейн Джонсън "Скалата"

"Перфектността не съществува, но това не значи, че не трябва да се бориш със зъби и нокти да я постигнеш. Правете го, защото това е пътят към успеха", разкри Дуей Джонсън, чиято трансформация доказва, че няма непостижими цели.

Вижте останалите звезди, превърнали се от невзрачни деца и тийнейджъри в сексапилни личности, в нашата : : ГАЛЕРИЯ : :

Още по темата

Коментари

2
  20 май 2017 | 17:09 отговор
 

Повечето са си същите, просто по-полирани - с хубав грим, с тренирани тела (бъдейки известен и изкарвайки си парите с външен вид, трябва да се поддържаш все пак, а и имат времето и парите, така че не е кой знае какво).

 
1 истината
  18 май 2017 | 16:18 отговор
 

Подходяща прическа, хубав грим, правилно осветление, добра поза и кадърен фотограф - честито, вие изглеждате като холивудска звезда ;)

 

Добави Коментар

Най-четени