Фитнес блогърката, която ... не се бръсне

18 април 2017 | 16:24
видяна 26428
коментари 7

Морган Микенас е фитнес блогърка от Индиана, която предизвика наистина голяма полемика в интернет. Красавицата безспорно има чудесна фигура, за която полага доста грижи, но фокусът на интереса попадна върху нея след серия от фотоси, в които тя разкрива, че не е премахвала окосмяването по тялото си повече от година.

"Като показвам окосмяването си, искам да направя впечатление. Престанете да слушате гласовете, които ни казват цял живот, че трябва да изглеждаме по определен начин, за да бъдем оценени, уважавани и привлекателни. Според мен всеки сам трябва да реши кое го кара да се чувства най-комфортно в кожата си", коментира Морган.

Трябва да признаем, че след появата на снимките на блогърката в екипа ни се разрази разпалена дискусия относно истинността на фотосите на Морган. Сигурни бяхме, че Фотошоп е играл по кадрите. Оказа се, че сме сбъркали - открихме видео, в което Морган споделя за своята сага с обезкосмяването и нагледно показва, че тя наистина е предпочела да бъде съвсем натурална. Микенас разкрива още, че невинаги се е чувствала толкова уверена, колкото е в момента. Тя започнала да се бръсне в гимназията, след като момичета се подиграли на "косматите й крака". "Отидох право при майка си вкъщи и разплакана й казах, че трябва да ме научи да си бръсна краката", припомня си тя. Четете още: Перфектна фигура над 50. Eто как я постигат те!

Когато космите й пораснели, тя се чувствала "мръсна" и "засрамена". "Тогава бях принудена да се бръсна, за да мога да се чувствам добре и секси", допълва Морган. 

Миналата година красавицата преосмислила решението си. "Прекалено много време ми отнемаше да се бръсна под душа. Един ден просто си казах: Защо все още правя това, след като ми отнема толкова много време?", продължава размислите си блогърката.

След като минало малко време, Морган решила, че се чувства добре и взела решението да бъде съвсем естествена. "Обожавам космите по тялото си. Обожавам космите, които растат по него. Просто ми харесва да бъда възможно най-натурална", признава тя.

Микенас допълва, че не прокламира идеята всички жени да спрат да се бръснат, а просто иска всички да имат самочувствието да вземат решението сами, а не притискани от нечия представа за красота. "Просто ми се иска хората да не се срамуват от себе си във всякакво отношение", казва Морган. 

Още снимки на Морган можете да видите тук: 

Коментари

7
  15 май 2017 | 12:05 отговор
 

 
6
  19 април 2017 | 13:27 отговор
 

абе не е ли то да им за ко да са фанеш или леко да ти погали и стопли ташаците космалакЪ

 
5
  19 април 2017 | 12:24 отговор
 

Е тя очевидно има някакъв хормонален проблем. Такива гъсти пущинаци не са нормални, ако ще и да си се бръснала 5 пъти на ден. А и какво значи "твърде много време ми отнемаше"? Ако въпросът е за време, има вече лазерни депилации. Но всъщност слабо ме вълнува. Като си се харесва така и иска така да ходи - да си ходи. Не ми пречи.

 
4
  19 април 2017 | 11:59 отговор
 

аз красиво тяло не видях, а такова самочувствие е направо за психиатър... плашещо е такова поведение, явно става въпрос за психически проблем много повече отколкото за желание да бъде забелязана

 
3 гнусна работа
  19 април 2017 | 11:25 отговор
 

Сега стана модерно всеки да се захваща я за дебелия си задник, я за рунтавите си крайници и да ги натиква като видиш ли висша мода пред другите хора. То като не е станала известна с това, че е фитнес инструктор какво да направи, освен да се запусне като маймуна. Хайде стига, като не могат да станат известни почват с домашното порно, с обвинения за побой, с косми, с пъпки и т.н. не живеем по клоните на дърветата, малко естетическа красота, малко пък поддръжка на това иначе добре поддържано тяло във фитнеса

 
2
  19 април 2017 | 06:19 отговор
 

А ръцете и веждите защо са старателно почистени ?

 
 
19 април 2017 | 10:20

Ахаха, наистина. Там не държи на натуралната красота.

1
  18 април 2017 | 17:15 отговор
 

Хората на какво ли не са готови за малко популярност.

 

Добави Коментар

Най-четени